Selin Ciğerci'nin hakkında soruşturma açılan paylaşımları programda ele alındı. Ali Eyüpoğlu, "Çok yoruldum... Annemin emekli maaşına kadar her şey kapalı, lütfen bir an önce sonuçlansın. Suçum varsa, bir şey yaptıysam yaşamak istiyorum" diyen Ciğerci'yi ti'ye alarak bazı ifadeler kullandı.

🎥Erdal Beşikçioğlu konserde kurtlarını döktü 🎥Erdal Beşikçioğlu konserde kurtlarını döktü

Ali Eyüpoğlu, "Ya pardon da ailesi çok zengin değil miydi? Bize öyle demediler mi yıllarca, çok ünlü bir iş insanı babası... Emekli maaşına kaldıysa bu ay bana yapılan zammı yollayabilirim" dedi.

Bu sözler üzerine Selin Ciğerci sinirlerine hakim olamayarak hemen yayına bağlandı ve isyan etti. Ciğerci, "Ali abi hayırdır böyle gülerek konuşuyorsun ya? Ailesi zengindir filan ben o yüzden üzüldüğümü söylemiyorum, komik komik çok ayıp senin senelerdir benle alıp veremediğin nedir abi ya?" dedi.

Sunucunun "Sen yayını izlemedin galiba" demesi üzerine Selin Ciğerci, "Sen ailesi zengindi de diyorsun da emekli maaşına bilmem ne diyorsun da ben onun için üzülmüyorum annemin emekli maaşı bana neyime yeter benim. Yeter artık ya!" diyerek bağırdı ve ağladı.

Selin Ciğerci, "Böyle şeyleri gülerek konuşmayın, insanların içine dokunuyor" diyerek sunucuların konuşmasını beklemeden telefonu kapattı.