Ünlü oyuncu ve şarkıcı Selen Görgüzel meclis komisyonundan geçen sokak hayvanları tasarısı için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslendi. Ünlü isim tasarı nedeniyle hayvan sahiplenmesi çağrısında bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslenerek " Dini bütün bir büyüğümüz olarak  size En'am Suresini hatırlatmak isterim " dedi.

Ünlülerin gerçek isimleri ne? Çok şaşıracaksınız... Ünlülerin gerçek isimleri ne? Çok şaşıracaksınız...

DurakMedya'da yer alan habere göre ünlü oyuncu ve şarkıcı Selen Görgüzel'den Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a En'am Sureli hatırlatma geldi. Sokak hayvanlarına yönelik düzenlemeler içeren kanun teklifi, TBMM komisyonunda kabul edilmesine bir tepki de Selen Görgüzel'den geldi. Kur'an Kerim'de büyük öneme sahip olan ve hayvanlar ile ilgili olan En'am Suresini hatırlatan ünlü isim " Sayın cumhurbaşkanım insanlar pahalılıktan evine çocuğuna bakamaz hale geldi. Burada başı boş hayvan dostlarımızı sahiplenmek siz devletin kurumlarının görevi değil mi.  Onlara güvenli temiz barınaklar temin etmek ve kısırlaştırmak bu kadar zor olmamalı. Dini bütün bir büyüğümüz olarak  size En'am Suresini hatırlatmak isterim " dedi.

Estetik için hayvan kanı 

Öte yandan ünlü isim yaptırdığı estetiklerle sık sık gündeme gelmişti. Görgüzel önceden sünnet derisi kullanılarak yapılan cilt bakımıyla gündeme gelen şarkıcı, bu kez de vücuduna ayı kanı enjekte etmeyi düşündüğünü dile getirmişti
 Görgüzel “Hayvan kanının faydalarını araştırıyorum ve bu tedaviyi uygulamayı planlıyorum.” demişti.

Editör: Elif Erbay