Ferdi Kadıoğlu, Premiere Lig'de ilk golünü attı Ferdi Kadıoğlu, Premiere Lig'de ilk golünü attı

Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki, Siltaş Yapı Pendikspor'u 4-1 yendikleri maçın ardından hakem Hakan Sağlam'ı sert bir şekilde eleştirdi. Baki, maçın 70 dakikasında Pendikspor'un oyununu "ne olduğu belli olmayan bir oyun" olarak nitelendirirken, hakemin türlü gerginliklere ve provokasyonlara izin verdiğini iddia etti. Ayrıca, VAR'dan gelen uyarı olmasa penaltılarının da verilmeyeceğini öne sürdü ve bu durumu Türk futboluna ihanet olarak değerlendirdi. 

"Topun oyunda kalma süresi 23 dakika"

Topun oyunda kalma süresi 23 dakika. İkinci yarıda da ekstra 10 dakika eklendi. Bu 2 örnek bile nasıl bir hakem performansı olduğunu net bir şekilde ortaya koyuyor. Üç gün evvel Avrupa'nın son dönemde en dinamik futbol oynayan ekibiyle korakor mücadele verdik. Müthiş bir futboldu. Herkes keyif aldı. Oradaki hakem performansını yaşayan futbol takımımız, bugün adeta kültür şoku yaşamıştır. Yüksek karakter, tutku ve hırsla bugünü de atlattık. TFF, Trabzonspor deplasmanında şapkadan nasıl bir tavşan çıkarmayı planlıyor, bunu da hep birlikte göreceğiz. Takımımızı tebrik ediyorum. Hocamıza, takımımıza ve taraftarımıza çok teşekkür ediyorum

Ali Koç Çarşamba günü konuşacak

Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki, kulübün başkanı Ali Koç'un 13 Mart Çarşamba günü yapacağı açıklamaların önemine vurgu yaptı. Baki, Koç'un yapacağı açıklamaların iddialar, algılar, şike iddiaları ve FETÖ ile ilgili yaşanmış örneklerle ilgili olacağını belirtti. Ayrıca, "Koalisyona karşı oynuyoruz diye iddia edenlerin ve ortalığı yangın yerine çevirenlerin kurulan koalisyonun bir parçası olduğu bir kere daha net bir şekilde ortaya kondu" şeklindeki ifadeleriyle de önemli mesajlar verdi.

Editör: Haber Merkezi