Şeçim gününe çok kısa bir süre kala hava durumuda merak konusu olmaya başladı. 31 Mart Pazar günü hava sıcaklarında pek bir değişim olmayacak. Hava durumu tahminlerine göre, ülkemizde havalar artık bugünden itibaren ısınmaya başlıyor. Özellikle hafta sonları sıcaklıklar yaz mevsimi değerlerine doğru yükseliyor.

Ümraniye’de otobüs şoförüne silahlı saldırı: 6 el ateş etti Ümraniye’de otobüs şoförüne silahlı saldırı: 6 el ateş etti

Şeçim günü hava nasıl olacak ? 

31 Mart Pazar günü İstanbul'da az bulutlu ve güneşli bir hava hâkim olacak. Sabah hava sıcaklığı 12 derece, gün içinde ise 18 dereceye kadar yükselecek.

Ankara'ya bakacak olursak hava sabah bulutlu, gün içerisinde parçalı bulutlu ve güneşli olması bekleniliyor. Başkent Ankara'da sıcaklıklar erken saatte 10 derece, gün içinde ise 22 derece olması bekleniliyor.

Ege ve Akdeniz'e adeta yaz geliyor!  Pazar gününü İzmir 25 derece, Antalya 27 derece, Adana ise 30 derece sıcaklıklarda olması tahmin ediliyor.

Karadeniz'in batısında 25 derece, orta ve doğu kesimleri 15 ila 20 derece arasında olması tahmin ediliyor. Kuzey ve doğu bölgelere gelecek olursak, hava çoğunlukla güneşli olacak. Erzurum'da ise gün içinde sıcaklık 17 derece olması bekleniliyor.