Magazin

Şarkıcı Şimal saçlarını kazıttı

Meme kanserini yendikten sonra beynindeki tümör nedeniyle yeniden zorlu bir süreçten geçen şarkıcı Şimal, hastalığının tekrar metastaz yaptığını açıkladı. Ünlü şarkıcı, tedavi sürecine devam ederken saçlarını kazıttı ve moralin önemine vurgu yaptı.

Abone Ol

Şimal, 2022 yılında meme kanserine yakalanmış ve uzun bir tedavi sürecinin ardından hastalığı yenmeyi başarmıştı. Ancak geçtiğimiz Ocak ayında yapılan rutin kontroller sırasında beyninde bir tümör tespit edilmişti. 8 saat süren bir operasyonla tümör alınmış, şarkıcı kısa sürede iyileştiğini müjdelemişti. Fakat ünlü isim, son olarak sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla hastalığının yeniden metastaz yaptığını duyurdu.

"Yine Yakaladı Bu Hastalık Beni"

Şimal, sağlık durumunu takipçileriyle paylaşarak zor günlerden geçtiğini belirtti. "Dostlarım, çok kararsızdım bu haberi paylaşma konusunda fakat mesaj kutusu dolup taştı. Hepiniz merak ettiniz, haklısınız. Ne yazık ki bu hastalık beni yine yakaladı" sözleriyle başlayan paylaşımında, beyin zarına metastaz olduğunu açıkladı. Şimal, erken teşhisin önemini vurgulayarak, "Tedavilerim başlıyor, ilaçlar güçlendirilecek. İnşallah yeniden aranıza döneceğim" dedi.

Saçlarını Kazıttı: "Artık Dalga Geçiyoruz"

Tedavi sürecinde saçlarını kazıtan Şimal, güçlü bir duruş sergileyerek, "Biz iki kafadar yine yeni bir maceradayız. 4 senedir kanserle mücadele ediyoruz ve en güçlü duruşumuzu bu son metastazda gösteriyoruz. Saçlarım dökülmüş, kaşım kirpiğim gitmiş, hiçbirinin önemi yok" ifadelerini kullandı. Şarkıcı, hastalığıyla başa çıkarken yaşadığı deneyimlerin kendisine çok şey öğrettiğini ve moralin bu süreçte en büyük silahı olduğunu belirtti.

"Moral Çok Önemli, Erken Teşhis Hayat Kurtarıyor"

Moralin hastalıkla mücadelede en önemli etken olduğunu belirten Şimal, düşüncelerin gücüne dikkat çekti: "Kendinizi hasta hissettikçe hastalanıyorsunuz. Bu yüzden moralinizi yüksek tutun." Ayrıca, erken teşhisin hayati önem taşıdığını vurgulayan şarkıcı, "Baş ağrılarınız geçmiyorsa mutlaka ilaçlı MR çektirin" diyerek takipçilerine uyarıda bulundu.

Son olarak, takipçilerine teşekkür eden ve her zaman onlardan dua beklediğini söyleyen Şimal, "Bu kısa hayatta belki birine daha faydam dokunur. Hepinizi çok seviyorum" diyerek paylaşımını tamamladı.