Asayiş

Sarıyer’de trafik kazası: 1 can kaybı

Sarıyer’de virajı alamayan araç yan yatarak sürüklenip bariyer ile otomobil arasında sıkıştı. Kazada Bahçeköy Kemer Mahallesi Muhtarı Fulya Türen Bayram hayatını kaybetti.

Abone Ol

Kaza, saat 16.30 civarında Sarıyer Bahçeköy yolunda meydana geldi. İddiaya göre, virajı alamayan bir elektrikli araç yan yatarak savruldu ve ardından bariyerlere çarparak durabildi. Araç, bariyerle Skoda marka aracın arasında sıkışıp kaldı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi.
İtfaiye ekipleri, elektrikli aracın içinde sıkışmış olan iki kişiyi kurtarmak için çalışma başlattı. İki kişi, aracın üst kısmı kesilerek çıkarıldı. Sağlık ekipleri, olay yerinde yaptıkları ilk müdahalede Fulya Türen Bayram'ın hayatını kaybettiğini, yanında bulunan Süreyya Akkoca'nın ise yaralandığını belirledi. Yaralı Süreyya Akkoca, tedavi edilmek üzere Seyrantepe Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.
Fulya Türen Bayram'ın, Sarıyer'in Bahçeköy Kemer Mahallesi Muhtarı olduğu öğrenildi. Polis, kaza ile ilgili inceleme başlattı.