Mahkeme belgelerine göre, Ruby Franke isimli sosyal medya fenomeni, 12 yaşındaki oğlunu 22 Mayıs'tan 30 Ağustos'a kadar dışarıda saatlerce çalıştırarak işkence yaptığını ve kaçmaya çalıştığında ayaklarını bağladığını itiraf etti.

CBS kanal'da  yayınlanan habere göre, “8 Passengers” isimli YouTube kanalıyla tanınan Franke, çocuklarında "tekrarlayan ve ciddi güneş yanıkları" oluşana kadar onları çalıştırdı. Ayrıca çocuğuna saatlerce fiziksel saldırıda bulundu. Temmuz ayında oğlu kaçmaya çalıştığında da korkunç kadın, ellerini ve ayaklarını bağladı.

Ruby Franke Mc 23

AB dışişleri bakanları, Orta Doğu gündemiyle olağanüstü toplanacak AB dışişleri bakanları, Orta Doğu gündemiyle olağanüstü toplanacak

Fenomen annenin, çocuğunun yaralarını yalnızca "homeopatik ilaçlarla ve koli bandıyla kapatarak" "tedavi ettiği" de ortaya çıktı.

Çocuk istismarıyla suçlanana kadar YouTube hesabında ebeveynlik tavsiyelerinin çığırtkanlığını yapan Franke, pazartesi günü suçunu kabul etti ancak yine de "fedakar bir anne" olduğunu vurguladı.

Dsc03743 1

İŞKENCELERİN “SEVGİ EYLEMİ” OLDUĞUNU SÖYLEMİŞ
Altı çocuk annesi, Utah'taki Shackles mahkemesine gri ve beyaz hapishane kıyafeti giyerek çıktı ve iki çocuğuyla bağlantılı olarak ikinci derece ağırlaştırılmış çocuk istismarına ilişkin dört ağır suçtan dolayı suçunu itiraf etti. İddia anlaşmasında Franke'nin oğlunu bot giyerken tekmelediğini, başını su altında tuttuğunu ve ellerini ağzına kapatarak oksijenini kestiğini itiraf ettiği de belirtildi.

Ekran Görüntüsü 2023 12 20 134049

HER SUÇA 15 YIL  CEZA ALMASI BEKLENİYOR

YouTuber’ın 9 yaşındaki kızına da tacizde bulunduğu, onu fiziksel görevleri tamamlamaya zorladığı ve yiyecek ile su vermediği öğrenildi. Franke, iki çocuğuna, çektikleri işkencenin "sevgi eylemi" olduğunu ve her ikisinin de "kötü ve şeytani" olduklarını söyledi. İtiraz anlaşması uyarınca Franke, cezaların ardı ardına gelecek şekilde hapis cezasına çarptırılmasını kabul etti. Her suçlama bir yıldan 15 yıla kadar hapis cezası gerektiriyor. 20 Şubat'ta cezanın verilmesi için yeniden mahkemeye çıkacak.

Mutlu görünen aileye yer veren "8 Passengers" isimli YouTube kanalı 2,5 milyon aboneye ulaştı ve Franke, kocası Kevin ve altı çocuklarının hayatlarını takipçilerine aktardı.