Alman ekibi Borussia Dortmund ile İspanyol Real Madrid takımları, 2023-2024 sezonu UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde 1 Haziran Cumartesi günü Londra'daki Wembley Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek.

A Milli Takım, Galler maçında golü bulamadı A Milli Takım, Galler maçında golü bulamadı

Zorlu mücadelede düdük Slovenya Futbol Federasyonu'ndan Slavko Vincic'e emanet edilecek. Vincic'in yardımcılıklarını Tomaz Klancnik ile Andraz Kovacic yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise François Letexier olacak. VAR koltuğunda Nejc Kajtazovic, AVAR'da ise Rade Obrenovic görev alacak.

44 yaşındaki Slavko Vincic, daha önce Eintracht Frankfurt ile Rangers arasında oynanan 2022 UEFA Avrupa Ligi finalini yönetmişti. Sloven hakem, bu finalle birlikte kulüp düzeyinde UEFA organizasyonunda ikinci kez final yönetecek.

Kovacs

AVRUPA LİGİ FİNALİ KOVACS'IN!

UEFA Avrupa Ligi finalinde ise İtalyan ekibi Atalanta ile Alman takımı Bayer Leverkusen 22 Mayıs Çarşamba günü Dublin Arena'da karşı karşıya gelecek. Zorlu mücadelede düdük, Romanya Futbol Federasyonu'ndan Istvan Kovacs'e emanet edilecek. Kovacs'ın yardımcılıklarını Vasile Florin Marinescu ile Mihai Ovidiu Artene yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Ivan Kruzliak olacak. VAR koltuğunda Pol van Boekel, AVAR'da ise Catalin Popa görev alacak.