Gündem

Sakaryaspor Başkanına sözlü ve fiziki saldırı!

Olağanüstü kongre heyecanı yaşayan Sakaryaspor başkanına tehdit dolu sözlerle hakaret eden saldırgan fiziksel şiddete de başvurarak tokat attı.

Loading...

Abone Ol

22 Eylül Pazar günü yapılacak olağanüstü kongre öncesi Sakaryaspor’un başkanı Gökhan İn’in darp edildiği görüntüler sosyal medyaya düştü.

Gökhan İn'i darbeden ve kulübün eski Reklam ve Sponsorluk Sorumlusu olan şahıs hakkında 'yağma' suçundan gözaltı kararı verildi.

Saldırgan kulübün eski çalışanı çıktı

Olağanüstü kongre öncesi Sakaryaspor’un Başkanı Gökhan İn’in darp edildiği görüntüler şoke etti.

Olağanüstü kongrede başkanlık seçimine gidecek olan Trendyol 1. Lig ekiplerinden Sakaryaspor'da Başkan Gökhan İn'in sözlü ve fiziki şiddete maruz kaldığı görüntüler sosyal medyada paylaşıldı.

Alacak verecek meselesi yüzünden olduğu iddia edilen tartışmada Gökhan İn'in saldırıya uğradığı anlar kameraya yansıdı.

Saldırı anı kaydedildi

Saldırganın Sakaryaspor Reklam ve Sponsorluk Sorumlusu H.C.Ş. olduğu öğrenildi.

Saldırganın, Gökhan İn'e şiddet uyguladığı anlar kayıtta olan telefona saniye saniye kaydedildi.

Saldırgan H.C.Ş., Gökhan İn'e tehditler savururken iki kez tokat attığı görüldü.

Başkanı tehdit etti

Saldırgan H.C.Ş. ayağa kalkarak, "Dinle beni. İsim kullanmayacaksın. Artık basın açıklaması yok. Bu işler bitti. Birol'un aldığı 150 bin TL’yi de bu hafta sen ödeyeceksin. Duyuyor musun beni? Bana bak!" ifadeleriyle tehdit ederken, Başkan İn'in "Tamam, sakin ol. Bende kalp var. Tamam." şeklinde yanıt verdiği duyuldu.

Sakaryaspor Kulüp Başkanı Gökhan İn'e sözlü ve fiziki şiddet uygulayan ve kulübün eski Reklam ve Sponsorluk Sorumlusu olan şahıs hakkında 'yağma' suçundan gözaltı kararı verildi.

Cep telefonu ile kaydedilen ve sosyal medyada gündem olan görüntülerin ardından Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçti. C.Ş. hakkında ‘yağma' suçundan gözaltı kararı verildi.

Olağanüstü kongre bu pazar

Sakaryaspor Kulübü geçen hafta yapılan olağanüstü genel kongresinde yeterli çoğunluk sağlanamamıştı.

Olağanüstü kongrenin, 22 Eylül Pazar gününe ertelenerek Sakarya Atatürk Stadyumu’nda çoğunluğa bakılmaksınız gerçekleşeceği bildirildi.