Gündem

Saadet Partisi Kurucu Genel Başkanı Recai Kutan hayatını kaybetti

Saadet Partisi Kurucu Genel Başkanı Recai Kutan 94 yaşında hayatını kaybetti. Saadet Partisi resmi sosyal medaya hesaplarından vefat haberini duyurdu.

Abone Ol

Saadet Partisi Kurucu Genel Başkanı Recai Kutan 94 yaşında hayatını kaybetti. Saadet Partisi resmi sosyal medaya hesaplarından vefat haberini duyurdu.

Saadet Partisi'nin paylaşımında ''Saadet Partisi Kurucu Genel Başkanımız, Yüksek İstişare Kurulu Üyemiz, ESAM Genel Başkanı Muhterem Büyüğümüz Recai Kutan hakkın rahmetine kavuşmuştur. Milletimizin ve camiamızın başı sağolsun.'' ifadelerine yer verildi.

Siyasi isimlerden baş sağlığı mesajları

Recai Kutan'ın ölümü sonrası bir çok siyasi isim de baş sağlığı diledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yayınladığı taziye mesajında, “Saadet Partisi Kurucu Genel Başkanı ve Yüksek İstişare Kurulu Üyesi, Türk siyasetinin mümtaz şahsiyetlerinden biri olan Sayın Recai Kutan Beyefendi’nin vefatını derin bir teessürle öğrendim. Merhum Recai Kutan’a Cenab-ı Allah’tan rahmet niyaz ediyor; ailesine, sevenlerine, Saadet Partisi’ne ve Millî Görüş camiamıza başsağlığı diliyorum. Sayın Recai Kutan siyasi mücadelesi ve ülkemize vermiş olduğu değerli hizmetlerle inşallah her daim hayırla yâd edilecektir. Mekânı cennet olsun ”ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı dışında Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu gibi isimler baş sağlığı mesajı yayınladı.

Numan Kurtulmuş'un baş sağlığı mesajı:

Osman Nuri Kabaktepe'nin baş sağlığı mesajı:

Fatih Erbakan'ın baş sağlığı mesajı:

Mansur Yavaş'ın baş sağlığı mesajı:

Ahmet Davutoğlu'nun baş sağlığı mesajı:

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ise sosyal medyadan "Vefat haberini üzüntüyle öğrendiğim Milli Görüş Hareketinin önemli isimlerinden, eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Recai Kutan'a Allah'tan rahmet, ailesine ve Milli Görüş camiasına başsağlığı diliyorum." diyerek taziye mesajı yayınladı.