Rüştü Onur Atilla 10 Haziranda eski eşi Sinem Ayyıldız ile anlaşmalı olarak yollarını ayırmıştı.Boşanmadan kısa bir süre sonra Atilla'nın şarkıcı Nez ile yeni aşka yelken açtığı ortaya çıkmış oyuncu bunu yalanlamayarak sosyal medya hesabından Nez ile tatil pozlarını paylaşmıştı.

İlişkileri hakkında kötü yorumlar alınca daha fazla sessiz kalamayan Atilla sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.Yapılan paylaşımda;


 "Evlilikler başlar biter. İlişkiler başlar biter. Bu hayattır. Hayatlara bilmeden, düşünmeden, sormadan müdahale etmek, yorumlar getirmek, sebep sonuç üretmek... Ne iki çocuğumuzun kıymetli annesi ne de kariyerlerini yıllarca döktükleri alın teriyle, yoğun emekle bir yere getirebilmiş ve kız arkadaşım bu hak ediyor..." demişti.

Sonrasında Şarkıcı Nez de sosyal medya hesabından paylaşım yaparak;


 "Boşanmış bir adamla tanıştım. Sizi bu konuda mutlu edemeyeceğim. Aksini kimse ispat edemez. Evlilikler bitebilir. Lütfen günah keçisi olarak özellikle kadınları kullanmayın. Hiç kimse kimsenin yuvasını bozamaz. Beni günah keçisi yapamazsınız" ifadelerini kullanmıştı.

Geçen akşam ilk kez görüntülenen ünlü çift ihanet iddialarına son noktayı koymuştu. 

Nesrin Cavadzade'den milyonluk saat polimiğine yanıt Nesrin Cavadzade'den milyonluk saat polimiğine yanıt

Rüştü Onur Atilla'nın eski eşi sessizliğini bozdu

Rüştü Onur Atilla ihanet iddialarıyla ilgili olarak;


 "Hiçbir şekilde hiçbir kadın ve üçüncü şahısla bir ilgisi yok. Bir karı-kocanın, bir anne-babanın karşılıklı anlaşması diyelim" derken;

Nez ise şöyle dedi:

"Bana yapılmasını istemediğimi hiçbir kadına hiçbir adama yapmam. Böyle devam ettiği sürece çok başka yere çekiliyor. Ben hiç böyle bir şey yaşamadım ve Nez adına da böyle bir şey hiçbir zaman görmeyeceksiniz. Evet zamanı yok bu işlerin. Çok kısa bir zaman önce boşanmış, biz çok tesadüf bir araya geldik, arkadaşlığımız başladı başka bir şeye dönüştü bu kadar basit yani"

Rüştü Onur Atilla'nın eski eşi sessizliğini bozdu

Bütün bu olanların sonrasında Rüştü Onur Atilla'nın eski eşi Sinem Ayyıldız sessizliğini bozarak açıklama yaptı;

 "Boşanmayı ben istemedim. Çocuklarımız ve geçmişimiz uğruna son ana kadar çabaladım. Herkes tarafından kabul görmüş malum sebeplerden dolayı karşımda üslubuyla son derece kırıcı ve kararında net bir adam vardı. Her şey 5 ay içinde oldu. Tek taraflı elden bir şey gelmiyor. Benim adıma herkes konuşuyor, karşı taraf da hak ettiği muameleyi görüyor. Bende az da olsa teselli bulabiliyorum böylece.Ben bu mecraların kadını değilim. Süreç kendi adaletiyle ilerlerken beni durumlardan ayrı tutmalarını rica ediyorum. Her şey yeterince çirkin. Sağlıklı bir şekilde önce çocuklarım sonra da kendi hayatım için toparlanmaya ihtiyacım var" dedi.

Editör: Gülizar Çiçek