En İyi Robot Süpürge Hangisi?

 En İyi En Kaliteli Robot Süpürge Hangisi?

Robot süpürge markaları arasında İrobot Roomba serisi, Ecovacs Deebot serisi, Samsung POWERbot serisi ve Xiaomi Mi Robot Vacuum serisi gibi yeni çıkan robot süpürge serilerdir. En çok tercih edilen robot süpürge İRobot Roomba serleridir. Güçlü çekim gücü, dayanıklığı ve işlevselliği ile süpürge kullanıcılarının kalbini kazanır.

 Roboroach Hangi Modeli Tutuluyor?

Roboroach S7 ile Q7 Max birbiriyle yarışıyor denilebilir. Q7 Max 4200 Pa emiş gücüyle S7 modelin iki katı fazla emiş gücüne sahiptir. Roborock S/ cihazlar halının üzerinde de çalıır. Böylece halıda bulunan kirleri de içine çeker. Ayrıca titreşim gücü ile gelişmiş bir paspasa benzer. Bundan dolayı temizliği daha kaliteli yapar. Yerlerde, zeminde en ufak tozları da kaldırabilir.

Doğalgaz ve elektrikte gelire göre tarife dönemi geliyor Doğalgaz ve elektrikte gelire göre tarife dönemi geliyor

robot süpürge alırken nelere dikkat etmeli

 Robot Süpürge Alırken Nelere Dikkat Etmek Gerekir?

Robot süpürge alırken dikkat edilmesi gereken başlıca unsurlar vardır. Bunlar ses seviyesi, temizlik performansı, uzaktan kumanda, hızlı şarj özelliği, iyi bir filtreleme sistemi, akıllı harita oluşturma, gibi özellikleri robot süpürge alırken aranan kriterlerdendir. Navigasyon özelliği ile evinizin her alanını tanır ve böylece daha temiz zeminlere kavuşursunuz.

 Robot Süpürge Emiş Gücü Önemli mi?

Robot süpürge emiş gücü elbette önemlidir. Emiş gücü sayesinde tozları içine çeker. Böylece yerlerde herhangi bir toz bulundurmaz. Özellikle halı üzerinde görünmeyen, halının aralarına kaçan kirleri içine çekebilmesi için etkilidir. En iyi ve kaliteli robot süpürgeye sahip olmak için satın almadan önce emiş gücü özelliğine bakmanız gerekir.

Bu ürün hızlı şarj olur. 160 dakikaya kadar süpürme işlemini gerçekleştirir. 1 Yılın sonunda normal kapasitesinin yüzde 80’ini tüketir. Bu nedenle kullanım ömrü 5-6 yıl sürer. Ürünün garantisi de mevcuttur

en iyi en kaliteli süpürge hangisi

 En İyi Robot Süpürge Markaları Nelerdir?

En iyi robot markaları belirlenirken ne kadar iyi temizlediği, özelliklerinin çeşitliliğine bakılır. En iyi markalara örnek olarak Dyson, ILIFE, Ecovacs, Roborock, Eufy, Samsung, Xiaomi, İRobot gibi markalar verilebilir. Bu markalarda emiş gücü, navigasyon özelliği, harita oluşturma, uygun fiyat gibi  durumlarıyla tüketicilerin dikkatini çeker.

 Robot Süpürge Yorumları

Robot süpürge hakkında ekşi sözlük ve kadınlar kulübünde yapılan yorumları inceleyerek ürün hakkında fikir edinebilirsiniz. Kadınların genellikle yaptığı yorumlar arasında “elim kolum gibi çok beğeniyorum. Dışarı çıkarken çalıştırıyor geldiğimde dip bucak temizlediğini görüyorum. Antep fıstığı kabuklarını bile çekebiliyor” gibi yorumlar bulunuyor. Elbette olumsuz yorumlarda içeriyor. Yeteri kadar alana girmediği ve normal süpürge makinesi gibi insanın yaptığı temizliğe benzemediği gibi  yorumlar da yapılıyor.

 Robot Süpürge Fiyatları

Robot süpürge fiyatları markalara, özelliklerine göre değişiklik gösterir. Ancak en düşük 4500 TL  25000 TL arasında değişebilir. Bütçenize göre seçimler yapabilirsiniz. Markaların ürünlerini kampanyalı şekilde almak için anneler günü, babalar günü, sevgililer günü, yılbaşı, sezon sonu gibi zamanlara denk getirirseniz daha uygun fiyata bulabiliriz.