Magazin

Reynmen ve Emire Cansu Kurtaran İtalya’da evlendi: Amalfi kıyılarından aşk dolu kareler

Ünlü şarkıcı Yusuf Aktaş, bilinen adıyla Reynmen, uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Emire Cansu Kurtaran ile İtalya’da hayatını birleştirdi. Çift, Amalfi kıyılarında gerçekleşen görkemli törenle dünyaevine girerken düğünden ilk kareler sosyal medyada yankı uyandırdı.

Abone Ol

İtalya’nın gözde bölgelerinden biri olan Amalfi kıyısında düzenlenen törende çiftin yakın çevresi ve aileleri mutluluğa tanıklık etti. İhtişamlı düğünde, Emire Cansu Kurtaran Galia Lahav imzalı zarif gelinliğiyle göz kamaştırdı. Reynmen ise tercihini dünyaca ünlü marka Loro Piana’dan yana kullanarak şıklığını ortaya koydu.

Çakal’dan özel paylaşım

Reynmen’in yakın dostu Emirhan Çakal, düğünden özel kareleri sosyal medya hesabından paylaşarak çiftin mutluluğunu gözler önüne serdi. Düğünden yansıyan bu kareler, hayranların ilgisini toplarken kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

“Aile kurmak hayalimdi”

Geçtiğimiz yıl katıldığı bir programda aile kurma hayalini dile getiren Reynmen, şu sözlerle duygularını paylaşmıştı:
"Çok da geç olmadan bir aile kurmak istiyorum. Aile varken bazı şeyler daha güzel olabilir. İmkanım el verdiği kadar çok çocuk sahibi olmak isterim.” Ünlü şarkıcının bu açıklaması, evlilik planlarının sinyalini önceden vermişti.

Reynmen kimdir?

1995 doğumlu Yusuf Aktaş, sosyal medya platformları Scorp ve YouTube’da ürettiği içeriklerle geniş bir kitleye ulaştı. Kariyerine daha sonra müzikle devam eden Reynmen, “Derdim Olsun”, “Ela” ve “Renklensin” gibi hit şarkılarıyla milyonlara ulaştı. Şimdilerde hem sahne performansları hem de özel hayatıyla magazin gündeminde adından sıkça söz ettiriyor.

Yeni evli çiftin mutluluğu sosyal medyada gündem olurken, düğün kareleri hayranları için romantik bir kutlama havası yarattı. Reynmen ve Emire Cansu Kurtaran’a ömür boyu mutluluklar diliyoruz!