Sivasspor’un Arnavut yıldızı Rey Manaj geçtiğimiz sezon 36 maçta 22 gollük bir performans ortaya koyarak Avrupa devlerinin dikkatini çekmişti. Sezon sonu kulüpten ayrılacağı yönünde açıklamalar yapılan Manaj hala Sivasspor’un resmi oyuncusu ve gelecek sezon yıldız golcünün hangi takımda olacağı merak konusu.

Oğuzhan Özyakup neden futbolu bıraktığını açıkladı Oğuzhan Özyakup neden futbolu bıraktığını açıkladı

Bonservis bedeli 15 milyon Euro

Sivasspor kulübü, golcüsü Manaj’ın bonservis bedelini 15 milyon Euro olarak belirlemiş ve bu fiyatın altında gelecek tekliflerin kabul edilmeyeceğini açıklamıştı. Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Rey Manaj için transfer tekliflerinin olduğunu söyleyip şu açıklamayı yapmıştı: "Rey Manaj'ı isteyen takımlar var. Fransa'dan ve İtalya'dan 6 milyon avro, Katar'dan 9 milyon avroluk teklifler geldi. Başkanımız ve yönetimimiz 15 milyon avroluk bonservis bedeli belirledi. Ama ne olur, ne biter bunu bilmiyorum."

Türkiye’den teklifler var

Rey Manaj'a Türkiye'den de teklifler olduğunu aktaran Bülent Uygun, şunları kaydetmişti: "Resmi olarak teklif gelmedikten sonra onların isimlerini vermenin doğru olduğunu düşünmüyorum. Büyük takımlarımızdan ikinin almak istediğini söyleyebilirim. Yine İstanbul'dan bir takımın da almak istediğini söylediler. Sonucunda yönetim kurulumuz karar verecek. Ekonomik anlamda gereken olursa ona göre kararı verir ve sonrasına bakarız."

Rey Manaj Sivasspor’da kalacak mı?

Yeni sezonun başlamasına kısa bir süre kala Manaj’ın geleceği belirsizliğini sürdürüyor. Sivasspor yönetimi yeni transfer politikalarını da Manaj’ın transferine göre belirleyeceklerini açıklamıştı. Elde edilecek gelirle takıma katkı sağlayacak oyuncuları transfer etme hedefi olan Sivasspor, yıldız golcünün takımda kalması halinde yeni bir yol haritası belirleyecek. Yönetime yakın çevrelerden gelen açıklamalar ise Manaj’ın 1 yıl daha takımda kalacağı yönünde.

Editör: Ömer Göyce