Renault Türkiye de en çok tercih edilen araç markaları arasında ilk sırada yer alıyor. Çok tercih edilmesinin ilk sebepleri ise uygun fiyatlı ve ekonomik oluşu. Renault yeni yılda da en çok tercih edilenler arasında olmayı başardı.

Renault’tan sıfır model araç almak isteyenler bu kampanyayı kaçırmadan hemen bir bayi den gidip detayları öğrenmelidir. Araç sahibi olmak isteyenlerin işini kolaylaştıracak bu kampanya başladı. . 480.000 TL ile sıfır araç sahibi olabilirsiniz. İşte detaylar…

DEVA Partili Yeneroğlu suç duyurusunda bulundu DEVA Partili Yeneroğlu suç duyurusunda bulundu

Renault Çıldırdı! 480 Bin Tl'ye 2024 Model Suv Otomobil

RENAULT’TAN ÇILGIN KAMPANYA

Otomotiv devleri arasında olan Renault 2024 yılına hızlı girdi. İşte sıfır araç sahibi olmak isteyenlere çılgın fırsatlar sunan Renault yeni modelini piyasaya çıkardı. Kwid modeli piyasaya yeni girse de oldukça ilgi gördü.

Kwid 2024 versiyonu ile 170.000 TL’den Türkiye pazarında olacak. 8 inç dokunmatik bir ekran ve teknolojisi ile dikkat çeken Kwit piyasada bomba etkisi yarattı. Özellikleri ile de oldukça dikkat çeken Kwit in henüz fiyatı netleşmedi. Türkiye de 480.000 TL üzerinden satışa sunulması bekleniyor.