Real Madrid ile Atalanta, 2024 UEFA Süper Kupa finalinde karşı karşıya geliyor! Futbolseverler, özellikle Atalanta'nın önemli oyuncularından biri olan Lookman'ın ilk 11'de olup olmadığını, kadroda yer alıp almadığını merak ediyor. İşte detaylar...

Lookman İlk 11’de mi? Kadroda mı?

Bugün oynanacak Real Madrid Atalanta maçı için merak edilen sorulardan biri, Lookman'ın ilk 11’de yer alıp almayacağı. Atalanta'nın UEFA Süper Kupa finalinde sahaya çıkacak muhtemel 11'inde Lookman’ın adı geçiyor, bu da onun maçta önemli bir rol oynayabileceğini gösteriyor.

Real Madrid ve Atalanta Süper Kupa İçin Mücadele Edecek

Futbolda 49. UEFA Süper Kupa, İspanya ekibi Real Madrid ile İtalya temsilcisi Atalanta arasında bu akşam oynanacak maçla sahibini bulacak. Geçen sezon UEFA Şampiyonlar Ligi'ni kazanan Real Madrid, UEFA Avrupa Ligi şampiyonu Atalanta ile karşı karşıya gelecek.

Fenerbahçe, Galatasaray'ı resmi kurumlara şikayet etti! Fenerbahçe, Galatasaray'ı resmi kurumlara şikayet etti!

Real Madrid Atalanta Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Real Madrid-Atalanta maçı, 14 Ağustos Çarşamba günü saat 22:00’de başlayacak. Karşılaşma, Polonya’nın başkenti Varşova’daki PGE Narodowy Stadı’nda oynanacak ve TRT 1’den canlı olarak yayınlanacak.

Real Madrid Atalanta Maçı Nerede Oynanacak?

Real Madrid ile Atalanta arasındaki bu kritik mücadele, Polonya'nın Varşova kentindeki PGE Narodowy Stadyumu’nda gerçekleşecek.

UEFA Süper Kupayı En Fazla Kazanan Takımlar

Real Madrid 5

Barcelona 5

Milan 5

Liverpool 4

Atletico Madrid 3

Muhtemel 11'ler

Real Madrid: Courtois; Carvajal, Militao, Rüdiger, Mendy; Valverde, Tchouameni, Modric; Bellingham; Mbappe, Vinícius Junior

Atalanta: Musso; Djimsiti, Hien, Kolasinac; Zappacosta, Ederson, De Roon, Ruggeri; De Ketelaere, Retegui, Lookman

Editör: Haber Merkezi