Puma İsrail malı mı? Puma hangi ülkenin malı, zararlı mı? Puma İsrail’i destekliyor mu, İsrail’e destek veriyor mu? şeklinde araştırmalar yapan vatandaşların en çok merak ettiği konu Puma hangi ülkenin olduğu konusu oldu. Markanın menşei hakkında son dönemde gündem olan konular arasında yer alıyor. Vatandaşlar İsrail- Filistin Savaşı'nın ardından İsrail markalarına karşı boykot başlattı. Bu da vatandaşların hangi markanın hangi ülkeye ait olduğuna ilişkin olduğunu merak ediyor. Peki, Puma İsrail malı mı? İşte detaylar...

AHİLİK CO BOYKOT SORGULAMA - TIKLAYINIZ

Yargıtay’da hem başkan hem de başsavcılık seçimi yapılacak Yargıtay’da hem başkan hem de başsavcılık seçimi yapılacak

PUMA İSRAİL MALI MI?

Puma, Almanya merkezli bir spor giyim ve ayakkabı markasıdır. Puma, 1948 yılında kurulmuş bir Alman şirketi olan Puma SE tarafından işletilmektedir. Puma, spor giyim, ayakkabı ve aksesuarlar gibi birçok farklı ürün kategorisinde ürünler sunmaktadır.

Puma'nın İsrail menşeli bir marka olduğuna dair bilgiye sahip değilim. Puma, Almanya kökenli bir marka olup, merkezi Almanya'da bulunmaktadır. İsrail ile herhangi bir bağlantısı bulunmamaktadır.

PUMA HANGİ ÜLKENİN, KİMİN, NERENİN MALI, MARKASI?

Puma, Almanya merkezli bir spor giyim ve ayakkabı markasıdır. Puma, 1948 yılında Almanya'da kurulmuş bir şirket olan Puma SE tarafından işletilmektedir. Puma, spor giyim, ayakkabı ve aksesuarlar gibi birçok farklı ürün kategorisinde ürünler sunmaktadır.

Dolayısıyla Puma, Almanya merkezli bir marka ve Almanya'da kurulmuş bir şirketin ürünlerini temsil eder. İsrail ile herhangi bir bağlantısı bulunmamaktadır.