Eski İngiliz kraliyet üyesi Prens Harry ve ABD'li oyuncu Meghan Markle, 19 Mayıs 2018'de evlenmiş ve evliliklerini iki çocukla taçlandırmışlardı.

Ünlü çift, 8 Ocak 2020'de İngiltere Kraliyet Ailesi'nden ayrılarak ünvanlarını veda ettikten sonra ABD'ye taşınmıştı.

Anlaşma İmzaladılar

Prens Harry ve Meghan Markle, bugünlerde bir dijital platform ile imzaladıkları anlaşmayla gündemde.

Prens Harry ve Meghan Markle'ın bir film, senaryosu hazır olan bir dizi ve henüz senaryosu belli olmayan bazı içeriklerde rol alacakları açıklandı.

Dijital platformun içerik sorumlusu Bella Bajaria, şu açıklamayı yaptı:

"Neler üzerinde mi çalışıyorlar? Branndon Riegg ile henüz senaryosu belli olmayan bazı içerikler üzerinde çalışıyorlar. Aslında ellerinde bayağı bir iş var. Ancak çalışmaların daha çok başındalar. Film çok iyi..."

Anlaşmayla ilgili detaylar gizli tutulsa da ünlü çiftin geçtiğimiz yıl, 'Carley Fortune'un 'Meet Me At The Lake' kitabının haklarını satın aldığı biliniyor.

Meghan Markle Kimdir?

Meghan Markle, 4 Ağustos 1981 yılında Kaliforniya’da doğdu. Northwestern Üniversitesi Tiyatro ve Uluslararası İlişkiler Bölümü mezunu olan Markle, ABD Büyükelçiliği'nde stajyer olarak çalıştıktan sonra rotasını değiştirerek oyunculuk yapmaya başladı. Suıts dizisindeki Rachal Zane karakteri ile uluslararası üne kavuştu.

Trompet sanatçısı Chris Botti İstanbul'da Trompet sanatçısı Chris Botti İstanbul'da

CSI: NY, CSI: Miami, Fringe ve Suits gibi dizilerle adını duyuran Markle ayrıca Anti-Social, Random Encounters, Horrible Bosses, Remember Me gibi yapımlarda yer aldı. Meghan Markle, İngiliz Kraliyet Ailesi mensubu Prens Harry ile evlidir.