Spor

Premier League devinin Arda Güler hayali

Türkiye - Gürcistan maçında attığı gol ve sergilediği performansla tüm dünyada adından söz ettiren Arda Güler'in ismi Premier League deviyle anılmaya başladı.

Abone Ol

EURO 2024'teki açılış maçımızda Gürcistan'a attığı nefis golle dünyayı ayağa kaldıran milli futbolcu Arda Güler'e Premier League devi Liverpool talip oldu.

İngiliz basınında çıkan haberlere göre; Liverpool'un yeni teknik direktörü Arne Slot, Arda Güler'in takıma katılmasını istedi. Haberde, Real Madrid'in Arda Güler'i kiralık olarak göndermeye sıcak baktığı kaydedildi. Liverpool'un rakipleri arasında Real Sociedad ve Fenerbahçe'nin bulunduğu öne sürüldü.

Arda Güler'in ise Real Madrid'in Kylian Mbappe ve Endrick transferleri sonrasında daha fazla forma giyebileceği bir kulüpte kiralık olarak forma giymek isteyebileceği ifade edildi.

GUTİ'DEN ARDA GÜLER YORUMU

Real Madrid formasıyla La Liga'nın son bölümünde şans bulmaya başlayan genç yıldız, çıktığı 12 maçta 6 gollük bir performans ortaya koymuştu.

Öte yandan, Real Madrid ve Beşiktaş efsanesi Guti, Arda'nın kendisini idol olarak göstermesinden onur duyduğunu belirtirken, "Arda Güler’in idollerinden biri olarak benim adımı söylemesi, benim için bir onurdur. Arda Güler, nesli tükenmekte olan bir oyuncu. Başka bir zamandan gelmiş bir yetenek gibi." dedi.

Kylian Mbappe için NASA teknolojili özel maske Kylian Mbappe için NASA teknolojili özel maske