Sakarya'da bir polis memuru dehşet açtı. Eski kayınpederi Yaşar T. ve eski bacanağı İ.A.'nın evine giden polis memuru, ilgili kişilerle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesiyle silahına davranan polis memuru eski kayınpederini öldürdü, eski bacanağını ise yaraladı. Son gelişmelere göre polis memuru yakalandı.
Bolu İl Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memuru H.D, eski kayınpederi Yaşar T'nin Tepekum Mahallesi Kerkük Caddesi'ndeki evine geldi. H.D, burada Yaşar T. ve eski bacanağı İ.A. ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine H.D., üzerinde taşıdığı silahla ateş ederek Yaşar T.’yi öldürdü ve bacanağı İ.A'yı ise yaraladı. Polis memuru yakalanırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
HAYATINI KAYBETTİ
Yaşar T. ve İ.A. yaralanırken çevredeki insanların haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlileri tarafından Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan yaralılardan Y.T. yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olay yerinden kaçan ve polis ekiplerince yakalanan H.D'nin İl Emniyet Müdürlüğündeki işlemleri devam ediyor. Olayla ilgili soruşturma ve inceleme başlatıldı.