Magazin

Piyanist filminin yıldızı Türkiye'ye geliyor

Adrien Brody, unutulmaz performansıyla hafızalara kazınan 'Piyanist' filmiyle tanınır. Şimdi ise ABD-Türk yapımı 'My Daughter's Friend' filminin çekimleri için Türkiye'de kamera karşısına geçecek.

Abone Ol

Oscar ödüllü Adrien Brody, Türkiye'ye geliyor. Ünlü Hollywood yıldızı, ABD-Türk ortak yapımı 'My Daughter's Friend' filminde başrolü üstlenecek. Filmin yapımcılığını David Wachs (Toric Films LLC) ve Galip Güner (Statü Pictures) üstlenirken, Brody'nin partneri ise güzel yıldız Nicky Whelan olacak.


Yönetmen koltuğunda Ojan Missaghi'nin oturacağı yapımın kadrosunda Leneya Grace, Shima Rayan ve Türk oyuncu Duygu Mercan da yer alacak. Film, dünya çapında ün ve servet peşinde koşan, görünüşte genç ve masum bir model olan Lola'nın hikayesine odaklanacak. İstanbul'da çekilecek olan film, Galata Kulesi, Yerebatan Sarnıcı, Topkapı Sarayı ve Kapalıçarşı gibi tarihi mekanlarda çekim yapacak. Psikolojik gerilim temalı yapımın çekimleri Ekim ayında başlayacak ve 2025 yılında dünya genelinde aynı anda vizyona girmesi planlanıyor.