Magazin

Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım’ın bebeklerinin cinsiyeti belli oldu!

İtalya’da hayatlarını birleştiren ünlü oyuncu çift Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım, bebek heyecanı yaşıyor. Geçtiğimiz günlerde bebek beklediklerini açıklayan çift, bebeklerinin cinsiyetini aileleriyle birlikte düzenledikleri bir yemek davetinde duyurdu.

Abone Ol

Roma’da gerçekleştirdikleri düğünle dünyaevine giren Deniz ve Yıldırım, Pınar Deniz’in ailesinin katılamadığı düğünün ardından, İstanbul’daki evlerinin bahçesinde ikinci bir kutlama organize etti. Bu özel gecede, çift bebeklerinin cinsiyetini de açıkladı. Yakın çevreleriyle paylaştıkları mutlu habere göre, Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım bir erkek bebek bekliyor.

Pınar Deniz, hamilelik haberleri hakkında sessizliğini korusa da, Paris’te katıldığı bir defilede verdiği pozlarla dikkat çekmişti. Karnını tutarak çekildiği bu fotoğraflarla hamileliğini ilk kez dolaylı olarak duyurmuştu. Ünlü çiftin bebeklerinin cinsiyetini açıklaması ise sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Kaan Yıldırım’ın, mavi kalp emojisiyle paylaştığı fotoğraflar, çiftin mutluluğunu gözler önüne serdi.

Şimdi ise heyecanla erkek bebeklerini kucaklarına alacakları günü bekleyen Deniz ve Yıldırım çifti, hayranlarından tebrik mesajları yağmaya devam ediyor.