Yaşam

Pendik'te Korkunç Olay: Parçalanmış Erkek Cesedi Bulundu

İstanbul'un Pendik ilçesinde yaşanan dehşet verici olayda, iki ayrı çöp konteynerinde parçalanmış bir erkek cesedi bulundu. Olay, sabah saatlerinde Dumlupınar Mahallesi'nde meydana geldi.

Abone Ol

Görgü tanıklarının ifadelerine göre, bir vatandaş sabah saatlerinde çöp atmak üzere konteynere gittiğinde parçalanmış bir cesetle karşılaştı. Durum hemen polis ekiplerine bildirildi ve olay yerine çok sayıda polis sevk edildi. Polis ekipleri, olay yerini güvenlik şeridiyle kapatarak geniş çaplı bir inceleme başlattı.

Yapılan detaylı araştırmalar sonucunda, kolları ve bacakları vücudundan ayrılmış cesedin iki farklı konteynerde bulunduğu belirlendi. İlk incelemelere göre, cesedin bir erkeğe ait olduğu tespit edildi. Ceset parçaları, incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Mahalle sakinlerinden Salih Burma, "Bilmiyoruz tam olarak ne olduğunu. Markete gidiyordum, baktık kapıda polisler var, siviller var, ceset olduğunu söylediler. İki sokak arkada parçalanmış cesetleri çöpün içinde olduğunu söylüyor arkadaşlar. Şu anda onların incelemesini yapıyorlar" dedi. Bir diğer mahalle sakini Cahit Atam ise, "Ceset atmışlar aşağıya, polisler geldi. Parçalanmışlar, atmışlar buraya. Şu anda parça parça arıyorlar, çöpleri arıyorlar" diye konuştu.

Polis ekiplerinin olaya ilişkin soruşturması sürerken, mahallede güvenlik önlemleri artırıldı. Olayla ilgili yeni gelişmeler oldukça kamuoyu bilgilendirilecek.