Milli Savunma Bakanlığı'nın açıklaması...

Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde bir üs bölgemize 07 Temmuz 2022 tarihinde bölücü terör örgütü mensuplarınca açılan taciz ateşi sonucunda 3 kahraman silah arkadaşımız yaralanmış, yaralılarımız derhal hastaneye sevk edilerek tedavilerine başlanmıştır. Yaralılarımızdan P. Uzm. Çvş. Muhammed Mustafa KOCA yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur.

Bakan Akar başsağlığı diledi

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar Şehit Uzman Çavuş Muhammed Mustafa Koca'nın ailesine başsağlığı mesajı yayımladı: Kahraman silah arkadaşımız, 07 Temmuz 2022 tarihinde şehit olmuştur. Kahraman şehidimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah'tan rahmet; kederli ailesine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim

Hulusi Akar'ın taziye mesajı

Şehidimiz Konyalı

Acı haber Konya'nın Çumra ilçesine ulaştı. Haberi alan ailesi büyük üzüntüye boğuldu. Anne babası gözyaşları içinde evlerinin önüne ve binalarına Türk bayrağı astı. Haber ulaştıran yetkililer aileyi teselli etmeye çalıştı. Yakınları ve akrabaları taziye için eve ziyarete gelmeye başladı.

Bayram tatilini bekliyormuş

Bayram tatili için gün sayan Şehit Muhammed Mustafa Koca'nın 3 gün önce ailesiyle konuştuğu belirtildi. 3 kardeşten biri olan Şehit Koca, 1 yıllık nişanlıydı. Yıl sonuna doğru düğün yapmayı planlıyordu.

Şehidin cenazesi mahalle camiisinde kılınacak namaz sonrası bugün toprağa verilecek.