Magazin

Pelin Karahan ev sahibi ile davalık oldu

Pelin Karahan ve eşi 3 yıllık kirasını peşin ödedikleri villanın sahibiyle davalık oldu.Satın almak için taşındıkları eve 500 bin dolar harcama yapan çifte ev sahibinin 4 kat fazla fiyat istemesi sonucu mahkemelik oldular.

Abone Ol

Pelin Karahan ve Bedri Güntay çifti 2020 yılında Murat-Açelya Öztürk çiftinden villalarını kiraladı.Kira kontratının yapılmasından sadece 2 ay sonra kiralanan villanın tahliye edilmesi istendi.Ünlü çift,sözleşmedeki imzanın kendilerine ait olmadıklarını ifade ederek tahliye kararını gerçekleştirmedikleri için ev sahibi ile mahkemelik oldu.

Yaşanan olaylardan sonra Bedri Güntay açıklamada bulundu.Açıklamada;

"Biz eve taşındığımızda zaten 3 yıllık kirayı peşin ödedik. Evi satın alma niyetiyle oturduğumuz için de içine 500 bin dolar masraf yapmıştık. Daha sonra ev sahibi 2 kat fiyat artışı teklifimizi enflasyon artışını öne sürerek kabul etmedi. 4 kat artış istedi. Evi satmak için başta istediği rakamı da korkunç bir rakama çıkardı. Elimizden gelen iyi niyeti gösterdik ama aynı tavrı görmedik. Zaten ev arıyoruz, çıkacağız" ifadelerini kullandı.