Sendikalı işçileri işten çıkaran Patiswiss'in CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu, şimdi de küflü ürün paylaşan bir yurttaşı tehdit etti.

Sendikalı işçileri işten çıkardığı ortaya çıkan Tunaoğlu, sosyal medyadan gelen tepkilere "Önce Allah, sonra devlet, hukuk ve Cumhuriyet çalışanın ve doğrunun yanında şükür" diyerek yanıt vermişti.

Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğluna tepki yağdı!

Altı gün önce, Patiswiss marka çikolataların küflü çıktığını LinkedIn'den paylaşan bir yurttaş, Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nu da etiketleyerek şunları yazdı:

"Bir heves aldığım kahve eşlikçilerime bakın. Küflenmiş çikolataya ilk defa şahit oluyorum. Üstelik son tüketim tarihine daha var. Muhtemelen tedarik zinciri sürecinde muhafaza koşullarında bir problem var."
 

Paylaşıma dün yanıt veren Tunaoğlu ise sert bir dille yurttaşı hedef aldı, dava açmakla tehdit etti.

Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğluna tepki yağdı!

Yurttaşın karşısında ‘dev Migros’ ve kendilerinin olduğunu söyleyen CEO, ‘avukatlarının iletişime geçeceğini ama işini kendi çözmeyi sevdiğini’ yazdı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Özgür Özel görüşmesi başladı Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Özgür Özel görüşmesi başladı

Tunaoğlu’nun cevabı, şöyle:

“Bu ürünler hayatta küflenmez biliyor musun? Hadi doğru diyelim 🙂 Sen bence acil şekilde evindeki nem oranına falan baya bir bakmalısın… Bir de LinkedIn’de paylaşacak hiç başka içeriğinin olmaması ne acı. Haklısın pirim yapmak için bize baya ihtiyacı var herkesin. Baksana aşağıya ‘çöp’ falan yazanlara. Bizim avukatların marka karalama, marka değeri düşürme vsden neler isteyeceğinden herkes habersiz :):) Ayrıca!!!! Bize böyle bir durum olsa söyler telafisini istersin! Karşında senin dev MİGROS ve biz varız. Herkes ürünün öyle arkasında ki! Haydi size kolay gelsin. Avukatlarımız iletişime geçecektir sizinle ama ben kendi işimi kendim çözmeyi severim…”

Tunaoğlu, tepki toplayan ve gündem olan mesajını kısa sürede sildi.