Melek Mosso'dan hamilelik iddialarına yanıt: “Kilo aldım, hamile değilim” Melek Mosso'dan hamilelik iddialarına yanıt: “Kilo aldım, hamile değilim”

Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkan Password yarışması Şebnem Bozoklu ve Enis Arıkan'ın sunumuyla büyük ilgi görüyor. İki takımın kelimelerle mücadele ettiği yarışma programında her hafta bir ünlü isim konuk oluyor. Ancak Password yayın günü ne zaman, haftanın hangi günü, saat kaçta soruları, programın yayın gününde yapılan değişiklikle birlikte izleyicilerin merak konusu oldu.

Password Yarışmasının Yayın Saati ve Tarihi

Password yarışması, daha önce cuma günleri yayınlanırken, artık her hafta salı günü saat 20:00'de ekrana gelecek. Şifre bulma konseptiyle izleyicilere keyifli anlar yaşatan programda, iki oyun kazanan takım turu geçiyor ve yarışmanın heyecanı her bölümde artarak devam ediyor.

Password Nedir, Nasıl Oynanır?

Password yarışması her hafta bir ünlü ismi ağırlıyor ve iki takım arasında geçen kelime mücadelesiyle izleyicilere keyifli dakikalar yaşatıyor. Yarışmada, her takımdan bir kişiye bir şifre gösteriliyor ve bu şifrenin takım arkadaşları tarafından verilen ipuçları ile bulunması gerekiyor. Şifreyi bulan takım puan kazanırken, yarışmayı da kazanma ihtimalini artırıyor. İki oyun kazanan takım, turu geçerek yarışmada ilerliyor. Bu dinamik ve eğlenceli format, yarışmanın her bölümünde izleyiciyi ekran başına kilitliyor.

Editör: Haber Merkezi