Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'tan Araç İadesi Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'tan Araç İadesi

Dilan Polat ve Engin Polat hakkında başlatılan soruşturma sonrası gözler bu kez de diğer sosyal medya fenomenlerine çevrildi. Fenomenlerin kısa sürede zenginleşmesi kamuoyunda merak uyandırdı.

Pek çok fenomen ve influencer yakın markaja alındı.

O isimlerden birisi de avukat Feyza Altun tarafından incelemeye alınan Özlem Öz ve eşi Tayyar Öz.

Haklarında çok sayıda iddia çıkan güzellik merkezi sahibi Özlem Öz'ün altınlarla dolu gösterişli paylaşımları gündeme geldi.

Bu paylaşımlar, kamuoyunun söz konusu iddialara daha çok yönelmesine neden olunca Özlem Öz altınlarının imitasyon olduğunu iddia eden bir video çekti.

"ALTINLARIM İMİTASYON"

Güzellik merkezi sahibi ve şaşaalı hayatlarıyla adından söz ettiren Özlem Öz sosyal medya hesabından paylaştığı videoda "Ne kadar çok merak eden olmuş sahte imitasyon altınlarımı" notuyla paylaştığı videoda, "Size altınları sakladığım yeri göstereceğim. Evdeki kasamız arkadaşlar. Altın olduğu için arkadaşlar arada bir stres atmak için sıkıyoruz. Kusura bakmayın paylaştığım için, utanıyorum kendimden. Ama bir yerde de göstermek lazım" ifadelerini kullandı.

Öz'ün video çekerken Kur'an-ı Kerim'i kullanması dikkat çekti.

ÖZLEM LİNA ÖZ KİMDİR?

Özlem Lina Öz, 17 Kasım 1989 tarihinde dünyaya geldi. Marmara Üniversitesi Hemşirelik Bölümü'nü tamamladı. Eğitimini tamamlandıktan sonra Op. Dr. Tayyar Taylan Öz ile evlendi. Üç kız çocukları olan Özlem Lina Öz, dördüncü bebeğini bekliyor. 2021 yılında büyük bir takipçi kitlesine ulaşan ve şimdilerde 2.5 milyon takipçisi olan Özlem Öz, Dilan Polat'ı taklit ettiği yönünde eleştiriler almasıyla gündeme gelmişti.

TAYYAR TAYLAN ÖZ KİMDİR?

Op. Dr. Tayyar Taylan Öz 1987 yılında Kahramanmaraş'ın Süleymanlı Kışla köyünde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Süleymanlı Kışla köyünde tamamlayan Öz, lise eğitimini Kahramanmaraş İbrahim Çalık Lisesinde okudu. İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesini kazanan Öz, Tıpta Uzmanlık Sınavı (TUS) sonucunda İstanbul Göztepe Eğitim Araştırma Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji bölümüne girdi. Öz, 5 yıl sonra ortopedi ve travmatoloji uzmanı unvanını aldı.