Mazhar Alanson ve Fuat Güner, uzun bir aranın ardından sahnelere dönmeye karar verdiler. İkili, MFÖ'nün diğer üyesi Özkan Uğur'u kaybettikten sonra 16 Mart Cumartesi akşamı Bostancı Gösteri Merkezi'nde düzenlenecek konserde hayranlarıyla buluşacak.

Filiz Taçbaş'dan etek tarmışmasına tepki Filiz Taçbaş'dan etek tarmışmasına tepki

Mazhar Alanson, sosyal medya hesabından paylaştığı konser afişiyle birlikte şu duygusal sözleri paylaştı: "Kaderde bu varmış, en başa dönmek… İçimizde Özkan’la birlikte geçirdiğimiz 52 yıl için şükran, ayrı düştüğümüz 7 ay için özlem ile, delikanlı olduğumuz yıllardaki gibi Fuat ile baş başa, MFÖ şarkıları söylemeye devam edeceğimiz sahnelere dönüyoruz. Buluşmak üzere!"

Fuat Güner ise kendi sosyal medya hesabında aynı afişi paylaşarak şu sözleri ekledi: "Kaderde bu varmış, en başa dönmek. İçimizde Özkan’la birlikte geçirdiğimiz 52 yıl için şükran, ayrı düştüğümüz 7 ay için özlem ile delikanlı olduğumuz yıllardaki gibi Mazhar ile baş başa, MFÖ şarkıları söylemeye devam edeceğimiz sahnelere dönüyoruz. Buluşmak üzere!"

Sanatçı Özkan Uğur'un kaybının ardından geçen süreçte duydukları özlemi ve yaşadıkları 52 yıllık anıları paylaşan ikili, sevenleriyle tekrar buluşmanın heyecanını yaşıyor.