Gündem

Özgür Özel: Sayın Bahçeli memnun değilse bizim ittifakımıza katılabilir

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşmeleri sonrası yaptığı açıklamalara cevap verdi.

Abone Ol

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin normalleşme açıklamasına yanıt verdi.

Özel, "Belli ki Cumhur İttifakı'nda sorunlar var. Cumhur İttifakı'nın sorunları Cumhur İttifakı'nın sorunlarıdır. Bizim kimseyle bir tartışmamız, gerginliğimiz yok. Sayın Bahçeli'ye bir davette bulunayım Sayın Bahçeli memnun değilse bizim ittifakımıza Türkiye İttifakı'na katılabilir. Kimse bize ittifak önermesin" dedi.

Ömer Çelik: Cumhur İttifakı kararlılıkla yoluna devam etmektedir Ömer Çelik: Cumhur İttifakı kararlılıkla yoluna devam etmektedir

BAHÇELİ: GEREĞİNİ YAPARIZ

Bahçeli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile yaptığı görüşme sonrası, "MHP normalleşmenin önünde bariyer olarak görülüyorsa gereğini yaparız. AK Parti ile CHP arasında geniş tabanlı bir ittifak vücuda gelmesi samimi dileğimizdir." demişti.

Devlet Bahçeli'nin açıklamalarına CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den değerlendirmeler geldi.

BİZE KİMSE İTTİFAK ÖNERMESİN

Özel, "Belli ki sorunlar var. Cumhur İttifakı'nın sorunları Cumhur İttifakı'nındır. Bizim sorunumuz değildir. Biz son seçime bir siyasi partiyle ittifak yaparak girmedik. İttifak ortağımız olmadığımız için de kavga edecek kimsemiz yok." diyerek şöyle devam etti:

Sayın Bahçeli'ye de bir davette bulunayım. Eğer kendisi ittifakından memnun değilse bizim ittifakımıza katılabilir. Siyasi partileri birleştirmeye gerek yok. CHP ile bir başka siyasi partiye ittifak teklif etmesine gerek yok. Bize kimse ittifak falan önermesin. Bahçeli, şöyle bir kolaycılık yapmasın. Memleketi bu hale getirip suç ortağını bize doğru itmesin.

Özel, Bahçeli'nin olası erken seçim çağrısını yapması durumunda değerlendireceklerini de dile getirdi.

Devlet Bahçeli: Cumhur İttifakı’na bağlılığımız kararlılıkla devam edecek Devlet Bahçeli: Cumhur İttifakı’na bağlılığımız kararlılıkla devam edecek