"Neler Oluyor Hayatta" programında konuşan Ercan Deniz, özellikle mali konularla ilgili şoke eden iddialarını sıraladı. Vergi kaçakçılığı konusunda yetkililere başvurduğunu belirten Ercan Deniz, Özcan Deniz'in şirketlerinin içinin boşalttığını öne sürerek şu açıklamaları yaptı:
"35 yıldır birlikte iş yapıyorduk ama geldiğimiz noktada bana öyle zararlar verdi ki, istemediğim adımları atmak zorunda kaldım. Şirketimin içi boşaltıldı, mallar el değiştirdi. Dört yılda sadece 30 milyon lira vergi beyan eden birinin, 31 milyonu eşine aktarması ne kadar mantıklı? Aylık bir milyon lira kredi kartı harcaması yapıyor ama ödediği toplam vergi 35-40 milyon lira. Devletin bu duruma el koyması gerekiyor."
"EŞİYLE MAL İÇİN EVLENDİ"
Ercan Deniz, özellikle Özcan Deniz'in özel hayatına dair iddialarıyla da dikkat çekti. "Kardeşimin eşiyle sevdiği için değil, mallarını koruma amacıyla evlendiğini biliyorum" diyen Ercan Deniz, şu ifadelere yer verdi:
"Evliliğini tamamen maddi çıkar üzerine kurdu. Gayrimenkullerini eşine ve onun ailesine devrederek belirli bir süre sonra geri almayı planladı. Ben buna izin vermedim. Tüm kavga buradan başladı. Mal paylaşımındaki anlaşmazlıklar nedeniyle ailemiz tamamen koptu."
"ELİMDE BELGELER VAR"
Ağabey Ercan Deniz, Özcan Deniz'in ve eşinin yasalara aykırı işlemler yaptığını iddia ederek belediye ve finans kurumlarıyla sorunlar yaşadığını söyledi. "Elimde belgeler ve videolar var, önümüzdeki günlerde yetkili mercilere sunacağım" diyen Ercan Deniz, şu an işleri nedeniyle maddi çöküş yaşadığını da belirtti. Ağabey Deniz, "Benim elimde avucumda bir şey kalmadı. Arabam yok, kiralık bir araçla dolaşıyorum. Bankalar peşimde, şirketim iflasa götürüldü. Kardeşim ise buna karşın milyonlar kazanıyor." dedi.
"EVET PARA AKLADIK!"
Ercan Deniz'in en çarpıcı açıklamalarından biri de para aklama itirafı oldu. "Yıllarca yanında oldum, kariyerini birlikte yönettik. Ama artık yolun sonu görünüyor. Evet, para akladık ve suçluyuz. Ben cezamı çekmeye hazırım, Özcan da çekecek. Kendini yakmazsa ben yakacağım!" diyen Ercan Deniz, önümüzdeki süreçte yeni belgeler ortaya koyacağını da ifade etti.