Orkid İsrail malı mı? Orkid hangi ülkenin malı, zararlı mı? Orkid İsrail’i destekliyor mu, İsrail’e destek veriyor mu? şeklinde araştırmalar yapan vatandaşların en çok merak ettiği konu Orkid hangi ülkenin olduğu konusu oldu. Markanın menşei hakkında son dönemde gündem olan konular arasında yer alıyor. Vatandaşlar İsrail- Filistin Savaşı'nın ardından İsrail markalarına karşı boykot başlattı. Bu da vatandaşların hangi markanın hangi ülkeye ait olduğuna ilişkin olduğunu merak ediyor. Peki, Orkid İsrail malı mı? İşte detaylar...

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun! 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun!

ORKİD İSRAİL MALI MI?

Orkid, Türkiye merkezli bir hijyenik ürünler ve kağıt ürünleri markasıdır. Orkid, 2007 yılında Kartel Kağıt tarafından kurulmuştur. Orkid markası altında tuvalet kağıdı, kağıt havlu, ıslak havlu gibi ürünler sunulur.

Orkid'in İsrail ile herhangi bir bağlantısı olduğuna dair bilgi yok. Orkid, Türkiye merkezli bir marka ve ürünleri Türkiye'de üretilmektedir. İsrail ile herhangi bir bağlantısı bulunmamaktadır.

ORKİD HANGİ ÜLKENİN, KİMİN, NERENİN MALI, MARKASI?

Orkid, Türkiye merkezli bir hijyenik ürünler ve kağıt ürünleri markasıdır. Orkid markası, Kartel Kağıt tarafından kurulmuş ve işletilmektedir. Ürünleri arasında tuvalet kağıdı, kağıt havlu, ıslak havlu ve diğer kağıt bazlı hijyen ürünleri bulunur.

Orkid, Türkiye merkezli bir marka ve ürünleri Türkiye'de üretilmektedir. İsrail ile herhangi bir bağlantısı bulunmamaktadır.