Sosyal medyada "dünyanın en ateşli avukatı" olarak bilinen Denise Rocha, görünüşünü değiştirmek için 250.000 Euro gibi bir para harcayarak estetik yaptırdı. Değişiminden memnun olan Rosa, bu kez başka bir sorunla karşılaştı.

39 yaşındaki kadın, geçirdiği estetik operasyonuyla tanınmaz hale geldiğinden; ehliyetini yenilemek isterken, kendisinden farklı bir kimlik doğrulama yöntemi istendi. 

Ekran görüntüsü 2023-11-21 124423

Kızılordu Korosu’na protesto Kızılordu Korosu’na protesto

ESKİ FOTOĞRAFIMA İNANMADILAR 

Eski fotoğrafındaki görüntüsünde, daha büyük dudakları, farklı bir yüz şekli ve farklı bir burnu olduğu fark edilen Brezilyalı avukat, "Benim olduğuma inanmadılar. İşlerini anlıyorum ve gerçekten kontrol etmeleri gerektiğini biliyorum, ancak bu gerçekten komik bir durumdu ve bunu beklemiyordum" dedi. Sao Paulo'lu avukat, geçirdiği değişimden dolayı prosedürlerinin onu bu duruma sokacağını asla düşünmediğini söyleyerek, şans eseri karşılaştığım bir personeli ikna etmeyi başardım ve ehliyetimi alabildim dedi.

0_PAY-Model-who-spent-£250000-on

AVUKATLIĞIN YANI SIRA ONLYFANS MODELLİĞİ DE YAPIYOR

Denise, avukatlık kariyerinin yanı sıra, ekstra gelir için onlyfans modelliği yapıyor. Seksi fotoğraflarını paylaşan Rocha, yıllar boyunca botoks, cilt soyma, üç göğüs estetiği, burun estetiği, liposuction ve "özel cerrahi" dahil olmak üzere çok sayıda cerrahi ve cerrahi olmayan prosedür geçirdiğini itiraf etti.IMAGEM_BLOG