Medya ve iletişim dünyasının önde gelen isimlerinden biri olan Önder Kiremitçi, 51 yaşında tedavi gördüğü hastanede hayata gözlerini yumdu. Bu acı haber, iletişim ve PR camiasında büyük bir üzüntü yarattı.

Önder Kiremitçi Kimdir?

Önder Kiremitçi, İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun olduktan sonra 1992 yılında Cumhuriyet Gazetesi'nde meslek hayatına adım attı. Ardından Aktüel dergisi ve Atv'de görev aldı. 1994 yılında Hürriyet Gazetesi'ne geçiş yapan Kiremitçi, Radikal ve Akşam gazetelerinde de çalıştı. 1998 yılında gazetecilik kariyerini noktalayarak iletişim sektörüne geçiş yaptı.

Yalova Termal’in zamana meydan okuyan “Çiçek Takvimi” 70 yılı aşkın geleneği yaşatıyor Yalova Termal’in zamana meydan okuyan “Çiçek Takvimi” 70 yılı aşkın geleneği yaşatıyor

Kiremitçi, Denove PR'ın kurucu ortaklarından biri olarak Halkla İlişkiler Danışmanı görevini üstleniyordu. Ayrıca, 'İstanbul PR buluşmaları' etkinliğini başlatarak sektördeki meslektaşlarıyla önemli bir paylaşım platformu oluşturdu. Haftada iki gün düzenli olarak 20 kilometre koşan Kiremitçi, sağlıklı yaşamı bir yaşam tarzı haline getirmişti.

Önder Kiremitçi Neden Vefat Etti?

Önder Kiremitçi, 11 ay önce baş ağrısı şikayetiyle hastaneye başvurdu. Yapılan tetkikler sonucunda beyin kanseri teşhisi konuldu. Beş ay önce geçirdiği beyin ameliyatıyla tümör başarılı bir şekilde alındı ve sağlığına kavuştu. Ancak, hastalığı kısa bir süre önce yeniden nüksetti ve Acıbadem Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Durumu ağırlaşan Kiremitçi, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayata veda etti.
 

Editör: Elif Erbay