İngiltere'nin Championship ekiplerinden West Bromwich Albion'dan transfer edilen milli futbolcu Okay Yokuşlu, dün gece saat 00.30'da Trabzon'a indi. Trabzon Havalimanı'nda coşkulu bir taraftar grubuyla karşılanan Okay, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Okay Yokuşlu, "Uzun bir aradan sonra bu camianın bir parçası olduğum için çok mutluyum. Böyle sıcak bir karşılamayla yeniden Trabzonspor'a dönebilmek benim için büyük bir sevinç. Resmi imzalar henüz atılmadı, ancak yarın sağlık kontrollerinden sonra herhangi bir sorun çıkmazsa, her şey yolunda gidecek ve takıma katılacağım. Umarım hem Türkiye'de hem de Avrupa'da güzel bir sezon geçiririz" dedi.

Şampiyonlar Ligi'ne Kenan Yıldız damga vurdu Şampiyonlar Ligi'ne Kenan Yıldız damga vurdu

Abdullah Avcı ile daha önce tanıştıklarını belirten Okay, "Abdullah Avcı ile yaptığımız görüşmelerde ilgisini ifade etti. Ben de onunla çalışmaktan mutluluk duyacağım. Güçlü bir kadro oluşturuluyor ve bunun takıma olumlu yansıyacağını düşünüyorum. Başarılar yakalayacağımıza inanıyorum. Dışarıdan bakıldığında böyle görünüyor ve ben de katıldığımda bu başarıya katkı sağlamak istiyorum" şeklinde konuştu.

Stadyumdaki atmosferi özlediğini belirten Okay Yokuşlu, taraftarlarla fotoğraf çektirdikten sonra kendisini bekleyen araca binerek konaklayacağı otele geçti. Bordo-mavili kulüple 3 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor.