Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ve eski eşi Nihan Buruk, 17 yıllık evliliklerini geçtiğimiz aylarda sonlandırmıştı. Bu evlilikten 15 yaşında Ali Yiğit adında bir oğulları bulunan çift, boşanmanın ardından yollarını ayırdı. Moda dünyasının tanınan isimlerinden Nihan Buruk, bu süreçte Paris’te yeni bir hayat kurmaya karar verdi.

Okan Buruk’un Eski Eşi Paris’te Evlendi mi?

Nihan Buruk, Paris’te bir stüdyo daire satın alarak hayatında yeni bir sayfa açtı. Daha önce kirada oturan Buruk, Paris’in modanın kalbi olarak bilinen bir bölgesinde 800 bin Euro değerinde bir ev alarak şehirdeki varlığını pekiştirdi.

Nihan Buruk Paris’te Yeni Bir Hayata mı Başladı?

Nihan Buruk, son iki yıldır Paris'te yaşamını sürdürüyor ve burada bir butiği bulunuyor. İstanbul'a sık sık gelse de, moda dünyasının nabzını tutmak ve ilham kaynağı olan Paris atmosferinden daha fazla faydalanmak amacıyla Paris'te yaşamını sürdürüyor.

Melek Mosso'dan hamilelik iddialarına yanıt: “Kilo aldım, hamile değilim” Melek Mosso'dan hamilelik iddialarına yanıt: “Kilo aldım, hamile değilim”

Nihan Buruk Kimdir?

1983 yılında doğan Nihan Buruk, Yeditepe Üniversitesi Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümünden mezun olmuştur. 1.80 cm boyunda olan Buruk, üniversite yıllarında Türkiye güzellik yarışmasına katılmış ve 2003 yılında Almanya’da düzenlenen Top Model of the World yarışmasında birincilik elde etmiştir. Kariyeri boyunca televizyon programı sunuculuğu yapmış ve bir dönem Star TV’de yayınlanan “Almanya Almanya” isimli dizide oyuncu olarak yer almıştır.

Editör: Haber Merkezi