Magazin

Okan Buruk ile Nihan Akkuş yeniden yan yana

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ile eski eşi, moda tasarımcısı Nihan Akkuş, yeniden birlikte görüntülendi. 17 yıllık evliliklerini şubat ayında sonlandıran çift, oğulları Ali Yiğit ile bir akşam yemeği sonrası kameraların karşısına çıktı. Buruk’a, yeniden evlenip evlenmeyecekleri sorulsa da bu soruya yanıt vermedi.

Abone Ol

Okan Buruk ve Nihan Akkuş, 2007 yılında evlenmiş, 2009’da ise oğulları Ali Yiğit dünyaya gelmişti. Özel hayatlarını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden çift, bu yılın başında sürpriz bir şekilde yollarını ayırmıştı.

Nihan Akkuş, ayrılık sonrası Çeşme’de ailesiyle tatil yaparken görüntülenmişti. Güneşin tadını çıkaran Akkuş, denize girmeden önce değerli yüzüklerini düşürmemek için annesine emanet etmişti. Denizde oğlu Ali Yiğit ile vakit geçiren Akkuş, scooter ile gezen oğluna tutunarak eğlenceli anlar yaşamıştı.

Okan Buruk, geçtiğimiz aylarda ünlü şarkıcı Hadise ile aşk yaşadığı iddialarıyla da magazin gündemine gelmişti. Etiler’de görüntülenen Buruk, bu sorular karşısında sessiz kalmayı tercih etmişti.