Spor

Okan Buruk Evli mi, Kiminle Evli, Eşi Kim, Sevgilisi Kim, Çocuğu Var mı, Aslen Nereli?

Son günlerde gündeme gelen iddialar ve merak edilen sorular arasında yer alan Okan Buruk evli mi, kiminle evli, eşi kim, sevgilisi kim, çocuğu var mı, aslen nereli konuları, ünlü teknik direktörün hem özel hayatını hem de kariyerini yakından tanımak isteyenler tarafından sıkça araştırılıyor.

Abone Ol

Son günlerde, ünlü teknik direktör Okan Buruk ile pop müziğin yıldız ismi Hadise arasında bir aşk yaşandığı iddiaları gündeme gelirken, Okan Buruk evli mi, kiminle evli, eşi kim, sevgilisi kim, çocuğu var mı, aslen nereli gibi sorular merak konusu oldu. İşte bu soruların yanıtları ve Okan Buruk'un hayatıyla ilgili ayrıntılar...

Okan Buruk Kimdir?

Okan Buruk, 19 Ekim 1973 tarihinde İstanbul'da doğmuş ve Türk futbolunun önemli isimlerinden biri olmuştur. Futbol kariyerine Galatasaray altyapısında başlayan Buruk, 1992 yılında profesyonel futbol hayatına adım atmıştır. Galatasaray'daki başarılı yıllarının ardından Beşiktaş, İstanbulspor ve Yunan kulübü PAOK gibi takımlarda da forma giymiştir. Futbolculuk kariyerini sonlandırdıktan sonra teknik direktörlük kariyerine başlamış ve İstanbul Başakşehir’de kazandığı Süper Lig şampiyonluğu ile büyük bir başarıya imza atmıştır.

Okan Buruk Evli mi, Eşi Kim?

Okan Buruk, modacı Nihan Akkuş ile 2007 yılında evlenmiştir. Çiftin Ali Yiğit adını verdikleri bir oğulları bulunmaktadır. 2013 yılında boşanma kararı alan çift, sonrasında evliliklerine bir şans daha vermişti. Ancak, Şubat 2024 itibarıyla ayrılma kararı alarak evliliklerini noktaladılar.

Sevgilisi Kim ve Çocuğu Var mı?

Okan Buruk’un Hadise ile aşk yaşadığı iddiaları son dönemde gündeme gelse de, bu konuda net bir açıklama bulunmamaktadır. Okan Buruk’un modacı Nihan Akkuş’tan bir oğlu bulunmaktadır.

Aslen Nereli?

Okan Buruk, İstanbul doğumludur ancak ailesi aslen Giresunlu’dur.