Galatasaray, en iyi takım ödülünü kazanırken, Icardi en iyi futbolcu, Okan Buruk ise en iyi antrenör seçildi. Törenin dikkat çeken anlarından biri ise Mauro Icardi'nin fotoğraf karesiydi; Taro Emir Tekin, Selahattin Paşalı, Burak Özçivit ve Teoman'ın birlikte yer aldığı bu fotoğraf geceye damgasını vurdu. 

Boğaziçi Üniversitesi Spor Kurulu tarafından düzenlenen etkinlikte, öğrencilerin seçtiği "yılın enleri" de açıklandı. Milli cimnastikçi Adem Asil en iyi bireysel sporcu, milli halterci Cansu Bektaş en iyi çıkış yapan sporcu, milli basketbolcu Alperen Şengün en iyi basketbolcu, ve milli voleybolcu Melissa Vargas ise en iyi voleybolcu ödülüne layık görüldü.

SOSYAL MEDYAYI SALLAYAN KARE: "ŞAMPİYONLAR LİGİ GİBİ"

Sertab Erener Sezen Aksu'yu paylaştı Sertab Erener Sezen Aksu'yu paylaştı

Galatasaray'ın golcü oyuncusu Mauro Icardi, Taro Emir Tekin, Selahattin Paşalı, Burak Özçivit ve Teoman'ın bir arada olduğu bir fotoğraf ile gündemde. 
Galatasaray taraftarının sevgilisi olarak bilinen Icardi, GQ Dergisi'nin ödül töreninde bu ünlü isimlerle birlikte görüntülendi.

Sosyal medyada hızla yayılan fotoğraf, "Şampiyonlar Ligi gibi" yorumlarına neden oldu. Icardi'nin ödül törenindeki şık ve dikkat çekici görünümü, taraftarlar tarafından ilgiyle karşılandı.