Gündem

O komutanlar neden sahneye gelmedi? İsimleri okunmuştu...

Malazgirt Zaferi'nin yıl dönümü etkinliğinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasının ardından sahneye kuvvet komutanları da davet edildi. Ancak kuvvet komutanları, tek tek sahneye davet edilmelerine rağmen Hüda-par Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'nun da olduğu sahneye çıkmadı.

Abone Ol

Malazgirt Savaşı’nın 953. yıl dönümü nedeniyle gittiği Bitlis Ahlat’ta Selçuklu mezarlığında HÜDA PAR lideri Zekeriya Yapıcıoğlu'nun da olduğu fotoğrafta yer alan Hava Kuvvetleri Komutanı Ziya Cemal Kadıoğlu ve Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu eleştirilmişti.

Ancak Malazgirt Zaferi’nin 953. Yıl Dönümü Kutlama Programı’nda Erdoğan'ın konuşmasının ardından dört kuvvet komutanı sahneye çağrılmasına rağmen Hüda-par Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'nun da olduğu sahneye çıkmadı.

Komutanlar sahneye gelmedi

Davet edilenler arasında sırasıyla Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu, Hava Kuvvetleri Komutanı Ziya Cemal Kadıoğlu ve Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Ali Çardakçı da yer aldı.

Komutanlar davete karşılık vermedi. Komutanların ardından sahneye davet edilen Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın sahneye geldiği görüldü.