UEFA'dan Adana Demirspor'a Men UEFA'dan Adana Demirspor'a Men

Doğan, "Trabzonspor’un şu anda yabancı oyuncu kontenjanı dolu. Nwakaeme şu anda kulübünde yüksek bir maaşla oynuyor. Bizim şu anda oyuncuyu o maliyetlerle yeniden takımımıza katmamız çok zor. Hatta imkansız diyebilirim." dedi.

Nwakaeme'nin 2021-2022 sezon sonunda Trabzonspor ile sözleşmesinin sona ermesinin ardından Al İttihat'a transfer olduğunu hatırlatan Doğan, şu anda yabancı oyuncu kontenjanlarının dolu olduğunu ve ekonomik şartlar uygun olursa hocanın talebi doğrultusunda transfer yapabileceklerini belirtti. Ancak, Nwakaeme'nin yüksek maliyetle oynadığını ve bu şartlarda transferin zor göründüğünü ifade etti.

Trabzonspor yöneticisi Nevzat Kaya da, Nwakaeme ile yakın dostluğu olduğunu ve sürekli olarak iletişim halinde olduklarını dile getirdi. Ancak, oyuncunun takımındaki maaş yükünün çok fazla olduğunu ve bu rakamların Trabzonspor için zorlayıcı olduğunu belirtti. Bonservissiz bir şekilde transferin mümkün olabileceğini söyleyen Kaya, kulüp yetkilileriyle henüz resmi bir görüşme gerçekleştirilmediğini ve transferle ilgili çıkan haberlerin asılsız olduğunu vurguladı.