69 yaşındaki pop müziğin kraliçesi Nilüfer Saba Tümer'in Youtube programına katılarak samimi itiraflarda bulundu. Sunucu Saba Tümer'in  hayatınızın nasıl bir döneminesiniz sorusuna usta sanatçı Nilüfer,

"Bazen mutluyum bazen mutsuzum. Zaten bir insan hayatının her döneminde mutlu olamaz. Mutlu olayım diye bir çabaya girmem. Karakterimin özelliği mi olsa gerek ya da burcumun özelliği mi desem bilmiyorum. Bazen mutsuz oluyorum ama ikizler burcuyum hemen toparlıyorum.  Onun dışında  küçük şeylerden mutlu olmaya çalışıyorum. Hayatımda mutlu olacak pek çok şeyim var çok şükür. Çok yoğun konserlerim oluyor, kedilerim var ondan sonra bahçem var. Çok seviyorum çiçeklerle uğraşmayı."

Nilüfer Saba Tümere Konuk Oldu
Sakin huzurlu bir hayat istiyorum

Artık sakin ve huzurlu bir hayat  hak ettiğimi düşünüyorum.  52 yıldır şarkı söylüyorum yani maşallah. Benim 1972 yılından bu yana  şarkı söylüyorum.  Mücadelem hala devam ediyor. Bazen zaman zaman  küskünlük demeyeyim de hani motivasyonumu kaybettiğim oluyor sonra yine hemen toparlıyorum. 

Erkekler Ağlamaz bir hikayesi var mı

Saba Tümer bir zamanların sevilen şarkısı Erkekler Ağlamaz'ın hikayesi var mı sorusuna Nilüfer,

"Onun da bir hikayesi yok sadece Erkekler Ağlamaz isimli bir Yunan şarkı vardı. O zaman benim prodüktörüm bana söyledi böyle bir şarkı var diye ben de konuyu oradan aldım ve hemen ürettim." cevabını verdi.

Demet Akalın’dan Acun Ilıcalı’ya gönderme: "Patron MasterChef'ten kazanıyormuş!" Demet Akalın’dan Acun Ilıcalı’ya gönderme: "Patron MasterChef'ten kazanıyormuş!"

Nilüfer-4

80 Yaşında Belki Evlenebilirim

"Bende aşk işin içine girdiği zaman bir şeyler oluyor yani aşk acıya dönüşüyor ve o zaman yıpratıcı oluyor. Artık benim kalbim dayanmaz. Nasılsa geçtik o yollardan belki 80 yaşına geldiğimde belki evlenirim diyorum "

Editör: Haber Merkezi