Okan Buruk ile Nihan Akkuş yeniden yan yana Okan Buruk ile Nihan Akkuş yeniden yan yana

Son dönemde saçlarında yaptığı değişikliklerle de adından söz ettiren Nilperi Şahinkaya, saçlarını kestirip boyatmasıyla yeni bir imaj benimsedi. Bu imajı, Erşan Kuneri lansmanındaki üç farklı kombin seçimiyle taçlandıran ünlü isim, siyah ve tonlarını tercih ederek güçlü bir stil ortaya koydu. Üç farklı görünümle poz veren Şahinkaya, zarafeti ve cesur tercihleriyle katılımcıların beğenisini kazandı.

Sosyal medya yorum Yağdırdı

Lansmanda tarzıyla dikkatleri üzerine çeken oyuncu, sosyal medyada da takipçilerinin övgü dolu yorumlarına hedef oldu. Şahinkaya’nın paylaşımlarına "Çok havalısın", "Sade ama iddialı" ve "Nilperi ama gerçekten peri" gibi yorumlar yapıldı. Takipçileri, oyuncunun tarzını hem cesur hem de sofistike bulduklarını belirtti.

Televizyon dünyasında "Deniz Yıldızı" dizisiyle kariyerine adım atan Şahinkaya, ardından "Öyle Bir Geçer Zaman ki", "Kiraz Mevsimi", "Bu Şehir Arkandan Gelecek" ve "Yasak Elma" gibi önemli projelerde rol aldı. Göz dolduran oyunculuk performansının yanı sıra tarzıyla da sürekli adından söz ettiren Nilperi Şahinkaya, Cem Yılmaz, Zafer Algöz, Çağlar Çorumlu, Şükran Ovalı ve daha birçok ünlü isimle birlikte yer aldığı Erşan Kuneri 2. sezon lansmanı ile bir kez daha gündem olmayı başardı.

Editör: Elif Erbay