'Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı' yarın yapılacak! 'Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı' yarın yapılacak!

İtalya’da sezonu lig ve Süper Kupa şampiyonlukları ile tamamlayan Inter, 27 yaşındaki oyuncusu Nicolo Barella’nın sözleşmesini yeniledi. Kulüpten yapılan açıklamada, İtalyan orta sahanın sözleşmesinin 2029 yılına kadar uzatıldığı belirtildi. İtalyan basınında yer alan haberlere göre, Barella'nın yeni sözleşmesiyle birlikte Serie A'da İtalyan futbolcular arasında en yüksek maaşı alan oyuncu olacağı vurgulandı.

NICOLO BARELLA: "BU BÜYÜK KULÜBÜN RENKLERİNİ DAHA UZUN YILLAR GİYECEK OLMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUM"

Yeni sözleşmesinin ardından açıklamalarda bulunan Nicolo Barella, “Inter ile sözleşmemi uzatmanın ve bu büyük kulübün renklerini daha uzun yıllar giyecek olmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşıyorum. Bu imzanın Avrupa Şampiyonası öncesinde olmasını istedim. Bu büyük kulübün renklerini daha uzun süre giyecek olmaktan gerçekten gurur duyuyorum. Takımla ve teknik direktörle başlattığımız başarı yolunu devam ettirmek istiyorum. Taraftarlarımıza daha fazla sevinç yaşatmak için her zaman büyümek istiyoruz. Onlarla unutulmaz anlar yaşadık ve eminim ki daha birçokları gelecek. Şu anda İtalya ile Avrupa Şampiyonası'na odaklandım. Sezonun yeniden başlamasını sabırsızlıkla bekliyorum ve Inter'in muhteşem taraftarları önünde tekrar oynamayı dört gözle bekliyorum” dedi.

2019 yılında Cagliari’den 12 milyon Euro karşılığında kiralık olarak Inter’in yolunu tutan Nicolo Barella, sezon sonunda 32,5 milyon Euro satın alma opsiyonu ile İtalyan devine katıldı. Bu sezonla birlikte Inter formasını toplamda 235 kez giyen İtalyan orta saha, tüm kulvarlarda toplamda 22 gol ve 51 asistlik katkı sağladı. Inter formasıyla 2 Serie A, 2 İtalya Kupası ve 3 İtalya Süper Kupası zaferi yaşayan 27 yaşındaki oyuncu, 2 kez de İtalya'da sezonun orta sahası seçildi.