DurakMedya'dan Mustafa Barış Durak'a özel açıklamalarda bulunan ünlü şarkıcı Nez kendisinin özel hayatı hakkında açıklama yapan İbrahim Tatlıses'in eski dansözüne cevap verdi.

İlişkisi hakkında da konuşan ünlü şarkıcı kendisinin ve Rüştü Onur Atilla'nın çok mutlu olduklarını ve bu tür sözlere artık aldırış etmediğini söyledi. Nez" Biz sabah bu haberi okuduğumuzdan beri gülüyoruz. Çok komik şeyler. Cihangir'den tanıdığım daha sonra dansözlüğü bırakmak istiyorum müziğe başlamak istiyorum diyen bir arkadaşımızdı. Bende destekte bulundum. O zamanlar şarkılarını dinlemiştim. Bir hoca tut demiştim şan dersleri al demiştim destek olmuştum. Bizler kaliteli insanlarız çevremiz de öyle. Bizle gündeme gelmesinler. Ben boşanmış bir adamla çok kısa bir süre önce bir ilişkiye başladım. Biz çok mutluyuz. İsteyen istediğini düşünsün. Özel haya hakkında konuşmam Nez hakkında konuşmak istemiyorum deyip konuşması da ayrı bir ironi. Komik geliyor bana böyle şeyler. İşleri ile gündemde kalsınlar. Benim özel hayatım ile değil. Böyle dönemlerde benim için iyi ve kötü olarak ikiye ayrılıyor bu kadar ciddi kötülükler yapmış 2 insan olmuş olsaydık bu kadar hür ve güzel bir ilişkiyi başımız dimdik yaşamazdık. Beni bilen bilir zaten herkes yanımdadır. Onur'unda öyle. Ben zamanında ne kadar insanlara destek olduysam böyle zamanlarda köstekliğini gördüm. Ama hiç umrumda değil" dedi.

Şarkıcı Nez

Ne olmuştu

Sefo-Reynmen küslüğünün sebebi ortaya çıktı Sefo-Reynmen küslüğünün sebebi ortaya çıktı

Bir dönem İbo Show'da dansözlük yapan ve şimdilerde şarkıcılığa geçiş yapan Didem Kınalı kendisine yöneltilen Nez - Rüştü Onur Atilla ilişkisi hakkında " Nez hakkında konuşmak istemem. Başkalarının özel hayatı kendisine özeldir. Benim karakterim gereği ben evli bir insan ile olmam. Yok o boşanacaktı da, yok araları bozuk da, kağıt üzerinde sadece evli vs durumlarında ben yokum. Ben böyle bir şey yapmam. Yuva yıkanın yuvası olmaz. Benim kitabımda öyle geçmez. Evli olan kadının yerinde ben de olabilirim. İnsanlarda şunu duyuyorum ya. En yakın kız arkadaşının erkek arkadaşına göz koyan insanlar var. Aç diyoruz biz bunlara. Aç insanlar" açıklamasını yapmıştı

Editör: Samimi Medya