Medya

Nez, Pınar Kerimoğlu'nun programına konuk oldu

Son günlerin en çok konuşulan isimlerinden olan ünlü şarkıcı Nez, Pınar Kerimoğlu'na konuk oldu.

Abone Ol

Şarkıcı Nez, gerçek adıyla Nezihe Kalkan, 15 Mart 1979 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiş ve  beş yaşından itibaren yaşamını İngiltere'de sürdürmüş. Bir dönemlerin sevilen şarkıcısı Nez, 

"Ben eskisi gibi değilim.  Şimdi mesela 30'lu yaşlarım bana çok fazla ağlamamam gerektiğini ve geçmişi unutmam gerektiğini öğretti. 40'lı yaşlarım aslında ülkemizde tabulaşmış olan seksin ne kadar sağlıklı ve güzel olduğunu öğretti .45'li yaşlarım ise seçici olmam gerektiğini öğretti. Dolayısıyla her yaş çok kıymetli, çok farklı ve çok değerli."

Paralel evrende Yusuf Güney'in sevgilisiyim

Paralel evrende kendini nasıl hayal ediyorsun sorusuna Nez,

"Yusuf Güney'in sevgilisi olarak. Herkes ona kafayı yemiş diyor ama aslında o çok zeki ve donanımlı bir insan. Enerjisini çok doğru yerlerde kullanıyor." dedi.

İnsanlar artık kendini rahat bırakmalı

"Aşık olunca bir anda her şey güzelleşiyor, midemde resmen kelebekler uçuşuyor. Ben zaten hayatımda olan her şeye aşık bir kadınım. Aşk her anlamda hayatımın her yerinde  olması gerekiyor aşık olmadan da mantık ilişkisi yaşayamam. Böyle kımıl kımıl olmayı çok seviyorum. İnsanlar birileriyle ilk tanıştığında hep araya mesafe koyuyor ama çok saçma her an ölebiliriz, ne kadar yaşayacağımız belli değil. İnsanlar artık kendini rahat bırakmalı."

Bir dönemler aldatıldığını söyleyen ünlü şarkıcı o günleri şöyle anlattı:

"Ben asla boşanmak için evlenmedim. Üç tane evlilik yaptım bir tanesinde aldatıldım ama düşündüğünüz gibi eşimi başka bir  kadınla yakaladığım zaman ortalığı ayağa kaldırmadım. Ben çok farklı bir yapıdaydım sadece şunu dedim madem bitmişti ilişkimiz neden birisi çıkıp da bu iş bitti biz yapamıyoruz demedi, tek kızgın olduğum nokta bu." dedi.