Netflix Türkiye'de 29 Temmuz - 4 Ağustos tarihleri arasında en çok izlenen diziler belli oldu. İzlenme sürelerine dayanarak hazırlanan listenin zirvesinde, ikinci sezonuyla "Zeytin Ağacı" yer aldı. İşte, geçtiğimiz hafta en çok izlenen diziler ve detayları...

Zeytin Ağacı Neden Bu Kadar Popüler?

Netflix Türkiye'nin zirvesinde yer alan "Zeytin Ağacı", izleyicileri ikinci sezonuyla büyülemeye devam ediyor. Ada, Sevgi ve Leyla'nın "rakı, balık, Ayvalık" olarak başlayan macerası, karakterlerin geçmişleriyle barışmalarını ve kendi yaşamları için yeni kararlar almalarını konu ediyor. Başroldeki Tuba Büyüküstün, Seda Bakan ve Boncuk Yılmaz'ın performansları izleyicilerden tam not alıyor.

Top10 Tv Turkey 3 Jul 29 Aug 4 2

Fotoğrafçılar, Ekinoks Maratonunda yarışacak Fotoğrafçılar, Ekinoks Maratonunda yarışacak

Supacell Hangi Konuyu İşliyor?

Beş sıradan Güney Londralı, olağanüstü güçleri olduğunu keşfeder ve sevdiklerini kurtarmak için bir araya gelir. Başrollerinde Tosin Cole, Nadine Mills ve Eric Kofi-Abrefa'nın yer aldığı dizi, Rapman tarafından yaratıldı.

Cobra Kai'nin Konusu Nedir?

"Karate Kid" serisinin devamı niteliğindeki "Cobra Kai", Daniel ve Johnny'nin West Valley'deki ezeli rekabetini yeniden alevlendiriyor. Ralph Macchio, William Zabka ve Xolo Maridueña'nın başrollerinde olduğu dizi, izleyicilerden büyük ilgi görüyor.

Kaleo Ne Anlatıyor?

Berlin Duvarı'nın yıkılmasının ardından serbest bırakılan Doğu Almanyalı eski bir casus, ona ihanet edenleri bulup intikam almak için ölümcül becerilerini kullanır. Dizinin başrollerinde Jella Haase, Dimitrij Schaad ve Julius Feldmeier yer alıyor.

Kimler Geldi Kimler Geçti Nasıl Bir Dizi?

Genç bir avukat, acı verici bir ayrılığın ardından modern ilişkilerin karmaşık dünyasına adım atarken en yakın dostları ona destek olur. Serenay Sarıkaya, Metin Akdülger ve Hakan Kurtaş'ın başrolde olduğu dizi, Ece Yörenç tarafından yaratıldı.

Vikings: Valhalla Ne Zaman Geçiyor?

"Vikings" dizisinden yüz yıl sonrasını konu alan "Vikings: Valhalla", yeni bir efsanevi kahraman kuşağının kendi kaderini şekillendirmesini ve tarih yazmasını anlatıyor. Başrollerde Sam Corlett, Leo Suter ve Frida Gustavsson bulunuyor.

Élite Hangi Hikayeyi Anlatıyor?

İşçi sınıfından gelen üç genç, İspanya'daki seçkin bir özel okula kaydolunca, zengin öğrencilerle aralarında başlayan çatışma bir cinayete yol açar. Dizinin başrollerinde Itzan Escamilla, Omar Ayuso ve Miguel Bernardeau var.

Decameron'un Konusu Nedir?

Kara Ölüm tüm İtalya'ya yayılırken bir grup soylu ve hizmetçileri bir şatoya sığınır. Ancak bu lüks kaçamak çok geçmeden kaosa sürüklenir. Amar Chadha-Patel, Leila Farzad ve Lou Gala'nın başrollerde olduğu dizi, Kathleen Jordan tarafından yaratıldı.

İyi Bir Kızın Cinayet Rehberi Ne Anlatıyor?

Sakin bir İngiliz kasabasında 17 yaşındaki bir kızın öldürülmesinden beş yıl sonra, bir öğrenci gerçeği ortaya çıkarmaya ve asıl katili bulmaya karar verir. Başrollerde Emma Myers, Zain Iqbal ve Asha Banks bulunuyor. Dizi, Poppy Cogan tarafından yaratıldı.

Editör: Haber Merkezi