Ünlü oyuncu , geçen yaz plajda üstsüz güneşlenirken çekilen fotoğraflarıyla gündeme gelmişti. Bu görüntülerin yayınlanmasının ardından uzun süre konuşulan Cavadzade, kendisini dört gün boyunca eve kapatıp ağladığını belirtti.

Nesrin Cavadzade (5)

Yasak Elma dizisinde canlandırdığı Şahika karakteriyle büyük beğeni toplayan ünlü oyuncu, yaz boyunca ailesi ve arkadaşlarıyla tatil yaparak zaman geçirdi. Üstsüz fotoğraflarının ardından, babasıyla birlikte verdiği pozlarla gündemi değiştirmeyi başardı.

Nesrin Cavadzade (3)

Sosyal medyayı aktif kullanan ve cesur paylaşımlarıyla dikkat çeken Cavadzade, geçtiğimiz aylarda bikinili fotoğraflarıyla takipçilerini büyülemişti. Estetik iddialarına ise, "Gluteni, şekeri her türlü kes. 20 yıl aralıksız spor yap, senin de benim gibi estetiklerin olur" diyerek yanıt verdi.

Nesrin Cavadzade (1)

Nesrin Cavadzade Formunu Nasıl Koruyor?

Bir dergiye verdiği röportajda, formunu glüteni hayatından çıkararak koruduğunu belirten Cavadzade, yıllardır ekmek tüketmediğini söyledi. "Un tüketmiyorum. Ekmek hayatımda yok. Makarnayı en son ne zaman yediğimi hatırlamıyorum. Hatta yememeye o kadar alışmışım ki ufak da olsa unlu bir şey yediğim zaman hemen rahatsız oluyorum." dedi.

Nesrin Cavadzade (4)

Yunanistan Tatili ve Sevgili Kriterleri Neler?

Yaz sezonunu Yunanistan'da açan ünlü oyuncu, sahilde çekilen anlarını sosyal medyada paylaşarak takipçilerini sevindirdi. Son olarak sevgili kriterlerini açıklayan Cavadzade, erkeklerin hazırlanma süresinin uzunluğundan şikayet ederek, "Hayatım erkekleri beklemekle geçti. Çünkü erkekler benden daha uzun sürede hazırlanıyor." dedi. Gazetecilerin “En hızlı hazırlanan erkek kimse hayatımda olabilir?” sorusuna ise “777 aldım, kabul ettim” yanıtını verdi ve bu anlar izleyenleri gülümsetti.

Gökhan Alkan ile Ayrılığın Ardından Neler Yaşandı?

Uzun süreli ilişkisi olan oyuncu Gökhan Alkan ile yollarını ayıran Nesrin Cavadzade, ayrılığın ardından nasıl bir süreç geçirdi? Ünlü çiftin ayrılık sebepleri ve sonrasında yaşananlar hakkında detaylar merak ediliyor.

Nesrin Cavadzade Hangi Dizilerde Rol Aldı?

Nesrin Cavadzade, "Şahane Hayatım", "Yasak Elma", "Bizim Hikaye" ve "Bir Başkadır" gibi popüler dizilerde hangi rolleri canlandırdı? Başarılı oyuncunun kariyerindeki önemli projeler ve bu projelerdeki performansları hakkında bilgi sahibi olun.

Melek Mosso'dan hamilelik iddialarına yanıt: “Kilo aldım, hamile değilim” Melek Mosso'dan hamilelik iddialarına yanıt: “Kilo aldım, hamile değilim”

Nesrin Cavadzade Yeni Sevgilisiyle Etiler'de Neden Sinirlendi?

Etiler'de bir restoranda yeni sevgilisiyle romantik anlar geçiren Nesrin Cavadzade, görüntülendiklerini fark edince neden sinirlendi? Çiftin bu duruma tepkisi ve kameralardan kaçma çabaları hakkında detaylar burada.

Yeni Sevgilisi Kim?

Nesrin Cavadzade'nin yeni sevgilisi kim? Ünlü oyuncunun gizemli sevgilisi hakkında medyada dolaşan söylentiler ve hayranlarının merak ettiği soruların yanıtları bu bölümde.

Kızılcık Şerbeti'nin Kıvılcım'ı Hangi İtirafı Yaptı?

Kızılcık Şerbeti dizisinin Kıvılcım karakteri, yaşadığı hangi psikolojik şiddet olayını itiraf etti? Ünlü oyuncunun açıklamaları ve bu itirafın yankıları hakkında bilgi edinin.

Ece Seçkin'in Ali Koç'tan Aldığı Mektup Neden Gündem Oldu?

Ünlü şarkıcı Ece Seçkin, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan aldığı özel mektubu neden sosyal medya hesabında paylaştı? Bu paylaşımın ardından sosyal medyada yaşananlar ve takipçilerinin tepkileri hakkında detaylar burada.

Editör: Haber Merkezi