Survivor tarihinin en güçlü yarışmacılarından Nefise, All Star finalinde Ogeday'a az bir farkla yenilerek 2. olmuştu. Yarışma ve Berna hakkında konuşan Karatay Pınar Kerimoğlu'nun sorularını yanıtladı.

 Nefise Karatay Pınar Kerimoğluna Konuk Olarak Katıldı

2025'te de Survivor'a katılacak mısın sorusuna Nefise Karatay

"Zaten fanlarım 2023'ten sonra 2024'e gitmemem taraftarıydı ama ben Nagihan ablayla çok yarışmak istiyordum. Mesela bazı erkek yarışmacılar vardı onlarla aynı platformda yarışmak istediğim için gitmek istedim. Ama katılmayı şimdilik düşünmüyorum.

Nefise Karatay Pınar Kerimoğluna Röportaj Verdi
En pişman olduğun an sorusuna Nefise Karatay şöyle cevap verdi;

"Son final oyununu oynarken çabam biraz düşüktü. Çünkü mental olarak bitsin artık kafasındaydım. Herkes çevresinden etkilendi tarzı cümleler kurdu ama aslında öyle değil, ben yapamadım."

Kim Milyoner Olmak İster’de 300 bin TL'lik Islahat Fermanı sorusu damga vurdu Kim Milyoner Olmak İster’de 300 bin TL'lik Islahat Fermanı sorusu damga vurdu

Nagihan annem gibiydi

"En çok Nagihan ablayla oynarken keyif aldım onu çok seviyorum. Onunla bu kadar yakın olmamın sebebi  bence ortak noktalarımız çok fazlaydı, birden  yakınlaştık. Annem gibiydi onun sakatlanmasıyla ben alt üst oldum ve çok üzüldüm, çok ağladım çünkü hep yanımda olan insan bir anda yanımdan gitti. Keşke o oyun oynanmasaydı dedim. Ama sonradan geri döndü ve oyunlar aldı.  

 

Eşcinsel değilim

Yarışma boyunca yakın arkadaş olduğu Berna'yla çok yakıştırılan ve Survivor fanları tarafından sık sık editlere konu olan Nefise, Berna'yla arasındaki "aşk" dedikoduları hakkında da konuştu.

"Berna'yla beni yakıştıranlar olmuş çok şaşırdım. Böyle bir şey olamaz, böyle bir şey hiç düşünmedim. Benim cinsel tercihim erkeklerden yana eşcinsel değilim" dedi.