"Nefes-Yer Eksi İki" filmi, 15 Aralık'ta vizyona girdi ve dikkat çekici bir oyuncu kadrosu ile seyirci karşısına çıkıyor. Filmin gişede başarılı olması bekleniyor, çünkü içinde bulundurduğu deneyimli oyuncularla, etkileyici hikayesiyle ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde geçen atmosferi ile izleyiciyi cezbetmeyi amaçlıyor.

Murat Yıldırım'ın Başrolde Olduğu 'Nefes-Yer Eksi İki' Filminin Vizyon  Tarihi Deprem Nedeniyle Ertelendi

2009 yılında büyük bir ilgi ve takdirle karşılanan "Nefes Vatan Sağolsun" filminin senaristi Hakan Evrensel'in, gerçek hayata dayanan "Yer Eksi İki" kitabı beyaz perdeye uyarlanarak izleyiciyle buluştu. Senaryoyu Hakan Evrensel'in kaleminden çıkan film, yönetmenlik koltuğunda Ozan Uzunoğlu'nun başarıyla oturduğu bir yapım olarak dikkat çekiyor.

Şiirden Şarkıya İstanbul konseri Şiirden Şarkıya İstanbul konseri

Nefes Yer Eksi İki konusu ne, nerede çekildi? Nefes Yer Eksi İki oyuncuları  kimler? - Trabzon Haber - Trabzonspor Haberleri - HaberTS Son Dakika Güncel

Nefes:Yer Eksi İki konusu nedir?

1993 yılında Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde geçen "Nefes - Yer Eksi İki", izleyicileri etkileyici bir hikayeye davet ediyor. Film, üç farklı karakterin hayatlarını kesiştiren dokunaklı bir öykü sunuyor. Baş karakterimiz Tayfun Yüzbaşı, iki bin metre yükseklikteki bir karakolun cesur komutanıdır.

Tayfun Yüzbaşı, tatlı sert emir komuta yönetimi, pratik zekası ve adil tavırlarıyla hem altındaki askerleri hem de üstündeki yetkililer tarafından sevilen bir liderdir. Onun temel amacı, zorlu coğrafyayı herkes için güvenli bir hale getirmektir. Bu hedef doğrultusunda, Tayfun Yüzbaşı ve ekibi, karşılarına çıkan zorluklarla mücadele ederek bölgeyi koruma ve güvenliği sağlama çabasına girişir.

Nefes - Yer Eksi İki 15 Aralık'ta sinemalarda - Marmaris Manşet

Nefes: Yer Eksi İki oyuncuları kimlerdir?

Murat Yıldırım- Tayfun Yüzbaşı
İlker Aksum - Gazeteci Ufuk


Şahin Kendirci - Salman
Arda Anarat - Onbaşı Ali
Eren Hacısalihoğlu - Astsubay Oktay
Cezmi Baskın - Şehmuz Ağa
Erdal Cindoruk - Taksici Behçet
Burak Sergen - Metin Paşa
Begüm Akkaya - Meryem
Bestemsu Özdemir - Şebnem
Yasin Çam - Er Ramazan
Rıdvan Aybars Düzey - Üsteğmen Selçuk
Bulut Akkale - Teğmen Cevdet
Doğanay Ünal - Onbaşı Himmet
Emrah Doğan - Teğmen Erdal

Yer Eksi İki'nin çekimleri zorlu bir coğrafyada gerçekleştiriliyor

Nefes Yer Eksi İki nerede çekildi?

Film, , Niğde'nin Çamardı ilçesinde çekildi.